.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

да му кажа ли или не

С въпросното мом4е се познаваме от година и нещо.Запознахме сe В чата и се оказа че сме съседи..... вечерта се видяхме... на другия ден ме покани у тях вечерта пак се видяхме пак....и той изведнъж ме прегърна а след това ме целуна ....беше невероятно и през цялото време се целувахме....На другия ден пак се видяхме оба4е той бързаше да се прибере у тях...скоро си писахме и аз му казах че до скоро бях влювена в него той ми каза 4е и той бил....но аз не му казах 4е все още съм,4е все още прекавам безсънни нощи,мислейки за него .4е поспоянно излизам на терасата за да го видя....: cry: А ина4е сме мн добри приятели.Нз дали да му кажа или не..... или по добре да се примиря само с приятелството му

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кажи му-струва ли си да страдаш само,защото те е било страх.След като те е значи има за какво.Действай!

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре му кажи.Така и така нищо не губиш.Ти го харесваш,а може би и той.

prosto nz kak da mu go kaja

Град
    Somewhere..
    Не изпускай възможности, за който след време можеш да съжаляваш. Ти си длъжна да направиш това, което се иска от теб, и каквото ти е на сърцето да ти бъде и на устата, още повече, че след случилото се ще си по-самоуверена в това, което ще направиш. Важното е да правиш това, което чувстваш, че сърцето ти желае, а не да оставяш скрити неща, който да те карат да се чувстваш неприятно, особенно пък ако си имала подходящатата възможност да го направиш и не си го направила. Така че с двете ръце, главата горе и смело напред, длъжна си да го направиш, или да рискуваш да си продължаваш по старому, изборът е твой

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    without`love
    Новак

Местожителство: Somewhere..
    Пуснато на: Нед Авг 27, 2006 5:03 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Не изпускай възможности, за който след време можеш да съжаляваш. Ти си длъжна да направиш това, което се иска от теб, и каквото ти е на сърцето да ти бъде и на устата, още повече, че след случилото се ще си по-самоуверена в това, което ще направиш. Важното е да правиш това, което чувстваш, че сърцето ти желае, а не да оставяш скрити неща, който да те карат да се чувстваш неприятно, особенно пък ако си имала подходящатата възможност да го направиш и не си го направила. Така че с двете ръце, главата горе и смело напред, длъжна си да го направиш, или да рискуваш да си продължаваш по старому, изборът е твой

i az sum na tova mnenie .

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    mnogo sorry ne6to ne go kopirah kakto trqbva

CuCuTyYy`
    Guest
    Кажи му!!!!!! и без тва не губиш нищо.Поне ще си наясно с чувствата му

Град
    V Ed!n SoF!!sK! KvArTaL:)
    da obi4a6 taino zna4i da strada6 bezkraino
    deistvai macka s tebe sme
    ~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Кажи му!!! Едва ли ще загубиш нещо ако му кажеш за чувствата си. Единсвено може да загубиш ако не му кажеш.

Мега фен Аватара на iiirish
    след като ти не си му признала, че в момента още имаш чувства към него, възможно е той също да не е посмял да ти го каже. опитай. нищо не губиш

Голям фен
    Град
    Бургас
    "От опит глава не боли"...БУЛШИТ...боли и то много...Но опитай въпреки всичко.Даже...длъжна си да опиташ да си с това момче...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Не може да знаеш какво ще се получи,ако не пробваш!Давай,пък квото стане.Поне ще знаеш че си дала всичко от себе си.Някак си ще е болезнено за самата теб да прикриваш какво се случва вътре в теб,да казваш едно,а да чувстваш друго.Намери начин да му покажеш какво чувстваш

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    направао даваи с директния вапрос ...."мислиш ли че между нас може да стане нещо " или нещо от този сорт ... : )

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Прецени дали за теб е по-важно неговото приятелство или го обичаш толкова много, че си готова да го рискуваш. Наскоро ми се случи същото. Най-добрия ми приятел е момче, както често става. Много ценя на него. Той ме разбира и си ме обичка. Много уважава мнението ми, а аз на свой ред много ценя съветите му. Когато ми е зле винаги е до мен и ме успококоява. Стига ми само да ме гушне, за да ми стане по-добре. Но сега става нещо страшно. Мисля, че започвам да се влюбвам в него. ревнувам го от другите момичета, сънувам го само той ми е в главата. Мисля, че и той не ми е безразличен. Но виж аз дълго се колебаех. Ако тръгнем... и се разделим... това приятелство ще бъде погубено. Ще изгубя много ценен приятел... най-добрия ми приятел. Дори и да не се разделим вече няма да е същото. Аз избрах за себе си. Ще запазя приятелствотот ни и ще се опитам да мисля за него единствено като мн добър приятел. Колкото и да ми е трудно...
    Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Em kvo da ti kaja...po dobre mu izpei si4ko i az predi se 4udeh kato tebe da priznaq li na edno mom4e 4ustfata si i v edin moment si4ko si doide ot smao sebe si i dori sq se zamislqm 4e ako ne mu bqh kaala kvo izpitvam nqma6e da stane ni6to...taka 4e deistvai pone 6te znae6 dali sa si zaslujavali vsi4kite tezi bezsunni no6ti...USPEH...

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Кажи му!!! Едва ли ще загубиш нещо ако му кажеш за чувствата си. Единсвено може да загубиш ако не му кажеш.
    Мда след време ще осъзнаеш че си загубила много ако не говориш с него. Поне знаеш че си опитала, а няма да се питаш дали е щяло да се получи нещо или не. DO IT!

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Opredeleno trqbva da mu kaje6

Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    Opredeleno trqbva da mu kaje6
    i az sam na tva mnenie po-dobre mu kaji moje i toi da 4yvstva sy6toto kym teb prosto mu kaji ne se kolebai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си