- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pri celuvane tq...
hi
moita priqtelka kato q celuvam i tq taka ami leko izdava skimtq6t zvuk![]()
spored vas tva kvo ozna4ava 4e q kefi ili 4e se zadu6ava![]()
![]()
mi ne opredeleno skimtene edno takova kato de da znam kat kvo![]()
Ми аз така правих като се задушавах вече![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
питай я
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Предполагам защото й харесва и й е приятно!Ако се задушаваше щеше да се отдръпне или да ти каже да си по внимателен или да ти каже какво точно не й допада.Все пак щом сте заедно се предполага че може да говорите за всичко един с друг.Освен това наблюдавай как изглежда тя след като спрете да се целувате.Акоизглежда весела,не намираш промяна в поведението й,едва ли е защото целувките ти я задушават![]()
xaxaxax \/ \
/ \
/
![]()
ами ти ако я целуваш като терминатор, може и да се задушава
and every time you have some trouble, when you're worried you make it double.
don't worry, be happy! if you're worried your face will frown and this will bring everybody down..don't worry, be happy!
momi4eto se kefi na momenta \/
~*~J!vEq k@kTo @z !$k@m , Ob!4@m K0!t0 @z !$k@m, @ 4uJdOtO MnEn!e $lEd MoEtO PoG®eBeN!e~*~
obuknoveno kogato ky4eto mi e gladno taka skimtiПървоначално написано от koceto
Щом скимти на убаво е ще знаеш и аз скимта като с приятелката ми сме в едно легло и праим туй унуи...харесва и не се претиснявай.![]()
Казаха ти го ве4е,ако не се кефи ще се отдръпне,а щом тя не се е дърпала зна4и се кефи![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
хах.. ми сигурно се кефи![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
пробвай някой път с много дълга целувка и ако след това спре да диша и да мърда, значи скимти на задушаване...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
харесва й!
и аз го правя и котките го правят,само че те мъркат когато им е хубаво :P
E не всеки път човек може да се избута назад,нека да я е хванал здраво пък тя да пробва...ми тва скимтене само тя може да ти каже какво значи![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
кефи се според мене \/ ама по-добре си я питай да нестане фал
![]()
sunney_f
Да ве... Как я виждаш тая работа? "Аве, миличка, я кажи защо скимтиш като гладното ми куче, когато те целувам?!" Как мислиш, дали на момичето няма да й стане малко гадно? Дали няма да й приседне, да й се напалнят очите със сълзи и през главата й да мине мисълта: "Оле боже! Аз се целувам ужасно, това иска да ми каже, нали...." Точно, точно така.... По-добре разбери сам. Според мен е, защото й харесва, но след като ти предполагаш, че е от задушаване значи ти сам си си забелязал, че я изцеждаш малко повече от необходимото. Пробвай да не удължаваш целувката много и да се отдръпваш по-бързо. Ако тя те придърпа обратно 'жадна' за още, значи, че определено й харесва!Първоначално написано от sunney_f
![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...