- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Imate li piersing ?
Как пък не съм писала в тази тема...поне заглавието е правилно написано...имам, да.
фъфлиш ли много![]()
miiiii nqmam :P samo na ushi4kite i ne mislq i da si pravq... na drugo mqsto
И аз такаПървоначално написано от [B
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Можеш ли да се снимаш и да покажеш ?Първоначално написано от fake
![]()
Аз освен на хрущяла имам на езика.Боли ги тези , които не са сигурни че искат ! Мен не ме болеше.
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
Буут, с обица за вежда съм. Не ме кефи, ама първия път като се дупчих исках да сложа халка и не успях да навра топчето...
комикс, ще покажа,,,ако успея да си навра апаратчето до такава степен в устата
и бтв мен ужасно ме боля на хрущяла, пък едва ли не съм го искала(що иначе да го правя)
И аз нямам освен на ушите, ама то не се броиЦитирам майка ми: "Докато си в моята къща няма да се дупчиш" Гррр
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Имах в предвид , че секи може да го боли докато го дупчат и мен ме болеше на хрущяла даже и до ден днешен когато спа на това ухо.Но мисълта ми беше за хората , които казват че много искат пиърсинг някъде ама ги е страх че ще ги боли.. не мислиш ли , че не го искат толкова силно щом ги е страх от болката ?Първоначално написано от fake
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
аз имам само на ушото
но мн искам да си направя на носа,долната усна и зърното ама ако си ги направя ще трябва да спя на улицата
майка ми е твърдо против![]()