.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Как пък не съм писала в тази тема...поне заглавието е правилно написано...имам, да.

Голям фен
    Град
    Compton
    фъфлиш ли много

miiiii nqmam :P samo na ushi4kite i ne mislq i da si pravq... na drugo mqsto

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]miiiii nqmam :P samo na ushi4kite i ne mislq i da si pravq... na drugo mqsto
    И аз така
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от fake
    вчера се пробих и под езика, много е яко
    Можеш ли да се снимаш и да покажеш ?
    Аз освен на хрущяла имам на езика.Боли ги тези , които не са сигурни че искат ! Мен не ме болеше.

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

fake
    Guest
    Буут, с обица за вежда съм. Не ме кефи, ама първия път като се дупчих исках да сложа халка и не успях да навра топчето...

комикс, ще покажа,,,ако успея да си навра апаратчето до такава степен в устата

и бтв мен ужасно ме боля на хрущяла, пък едва ли не съм го искала( що иначе да го правя)

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    И аз нямам освен на ушите, ама то не се брои Цитирам майка ми: "Докато си в моята къща няма да се дупчиш" Гррр
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    В България
    Цитирай Първоначално написано от fake
    Буут, с обица за вежда съм. Не ме кефи, ама първия път като се дупчих исках да сложа халка и не успях да навра топчето...

комикс, ще покажа,,,ако успея да си навра апаратчето до такава степен в устата

и бтв мен ужасно ме боля на хрущяла, пък едва ли не съм го искала( що иначе да го правя)
    Имах в предвид , че секи може да го боли докато го дупчат и мен ме болеше на хрущяла даже и до ден днешен когато спа на това ухо.Но мисълта ми беше за хората , които казват че много искат пиърсинг някъде ама ги е страх че ще ги боли.. не мислиш ли , че не го искат толкова силно щом ги е страх от болката ?

"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)

"People always leave"(OTH)

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    аз имам само на ушото
    но мн искам да си направя на носа,долната усна и зърното ама ако си ги направя ще трябва да спя на улицата
    майка ми е твърдо против

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си