- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- hayde da vi vidim kolko ste umeqti
hi,predpolagam 4e vseki ot vas ima svoy na4in na prigotvqne na razni sandvi4i i pr,na razni napitki,prosto napi6ete nqkoe va6e "izobretenie"![]()
vodka+coca cola rulz![]()
az si pravq omlet po moy na4in,zna4i razburkvam qycata,izsipvam gi v tigan4eto i kato se izpe4e dolnata 4ast podrejdam lukanka,ka6kaval,domati i malko 6arena sol ot ednata strana,sguvam na dve i stava adski vkusno
qvno i dr go pravqtПървоначално написано от valiooo
![]()
![]()
Какво означава "умеяти"?
Първоначално написано от `Death`Whore`
" правя, върша " предполагам
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Whisskas
Ъъъ...ама ти сериозно ли
![]()
az si pravq shake s malini,kiselo mlqko i malko kanela
btw umeqti predpolagam 4e idva ot "umeq"baba mn 4esto izpolzva tazi duma (4e ne sam umeela ni6to)zna4i da moje6 da pravi6 ne6to,da si sru4na ne6to takova e
музика и тв
edna 4asha kola i 2 te4ni smetani slagate v kolata ama kolata da ne e do gore shtoto se polu4ava mn golqma pqna!stava mn vkusno![]()
никога не съм готвил...по простата причина, че ще има още едно повикване на пожарната..
ми аз си готвя едно много вкусно ястие незнам как се казва
начи взимате малко хляб дробите го в една паница
слагате също малко сирене захар и масло и това го поливате
със гореща вода става много вкусно ;щ
Джин с тоник
Бира с горчица
opitay da polee6 s 4ay,stava o6te po vkusnoПървоначално написано от Inn0c3nCe
Уискааааааааааааааас родени сме една за другатфа с шоколада и кашкавала наистина е ужасно вкусно!
пък аз наскоро се научих да готвя картофени кюфтенца...стават бахти яките, аз пък им сложих сирене и 1-2 тайни съставки(някфи подправки дето не знам кви са) и станаха сууупер лудница
иначе моят най-голям специалитет - готовите спагети![]()
и диня със сирене е яко бтв