Учих там 2 години после се преместих, щото въобще не ми харесваше обучението. Гледай да попаднеш в напреднала група английски. 6-та е най-напреднала, после 5, 1, 3, 4 и 7 са най-зле. Смятай първите 2 години ще научиш нещо само ако си в 5, 6 или 1. Строги са учителките, но поне си струва. Иначе следващите години пак се делите в зависимост от езиците. Ще останете разочаровани от химия, биология, история, георгафия. Преподават пълни некадърници. По химия и георгафия е 1 учител и тъкмо беше завършил университет. Аз знаех повече от него. И ви преподават пълни тъпизми, но хубавото е че точно тия тъпизми ще ви трябват после ако ще кандидатствате и учите в Америка. По физика е що-годе. По математика имаше мноооого забавни учители, ще има се посмеете няколко години. По български има неква зла вещица, дано не попаднете при нея. Имена не ви казвам засега, като се запознаете с учителите лично може да продължим...дискусията. Иначе в ACS се държи не толкоз да ти налеят маса знания, а да си точен, последователен и т.н. Общо взето си мислят, че изграждат характери, но аз лично не останах очарован.