Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Учих там 2 години после се преместих, щото въобще не ми харесваше обучението. Гледай да попаднеш в напреднала група английски. 6-та е най-напреднала, после 5, 1, 3, 4 и 7 са най-зле. Смятай първите 2 години ще научиш нещо само ако си в 5, 6 или 1. Строги са учителките, но поне си струва. Иначе следващите години пак се делите в зависимост от езиците. Ще останете разочаровани от химия, биология, история, георгафия. Преподават пълни некадърници. По химия и георгафия е 1 учител и тъкмо беше завършил университет. Аз знаех повече от него. И ви преподават пълни тъпизми, но хубавото е че точно тия тъпизми ще ви трябват после ако ще кандидатствате и учите в Америка. По физика е що-годе. По математика имаше мноооого забавни учители, ще има се посмеете няколко години. По български има неква зла вещица, дано не попаднете при нея. Имена не ви казвам засега, като се запознаете с учителите лично може да продължим...дискусията. Иначе в ACS се държи не толкоз да ти налеят маса знания, а да си точен, последователен и т.н. Общо взето си мислят, че изграждат характери, но аз лично не останах очарован.
Miraculix нещата не стоят точно така както ги изкара. Не знам кой випуски си, вярно е, че имаше некадарни учители в колежа (Каху, Маси, Елис и тн.) но инфото ти е малко старичко Миналата година смениха голяма част от учителския колектив некадарни останаха само 1-2 и те си трагнаха тази година. Групита отдавна са 8 не 7 и няма такива истории като 1 учител по 2 предмета. Вярно е, че география няма да се научи (Рашкова no comment ама поне няма никога да огладнееш при нея). Смениха се и учителите на 8ми клас и горе долу нещата с ученето се поизмениха. Групите са поизравнени, но си прав, че в 5 и 6 е най голямо натоварването. И не знам коя е вещицата по бг ако искаш сподели на лично. Айде Greets!
Добре поне че се е пооправил малко. Аз съм випуск 2006. Брат ми завърши acs 2003 и са учи в Америка. А тия парцали Ulrickson-културиста и плувеца и Маккиин още ли са там? Ulrickson дет разбираше биологията на ниво 5 клас и го беше базе се състезаваме по плуване. И Маккиин дет не мое обясни нищо по химия и ни кара да учим неверни неща и да му вярваме. Още за Динков се сещам. Там е nc ако го познаваш. А вещицата е Барух, тая как ме мразеше малии. Не че не съм изкарвал само 6 при нея, ама само ми спори и кат я затапя вика аз ще проверя после, са не ми прекъсвай часа. Ей и Маринката по физическо беше образ. Познаваш ли ги тия?