Искам да ви попитам дали пилешките пържоли от бяло месо на скара имат бая калорийки или са си идеални. Имам предвид дали е добре да ги ям в момента, защото не че съм на диета, ами всеки път когато седна да ям, ям по половин порциа от това, което майка ми ми е приготвила и го сдъвквам много добре .Дори да не ми стигне , след тва ям ябълки или някви други плодове.. и да ви кажа чесно.. винаги след ядене се чувствам удовлетворена защото нито съм останала гладна, нито пък съм се наплющяла като първото прасе.. а и желая да смъкна 5-6 килца от моето тегло. вече втори месец продължавам на същия режим.. не пропускам закуска, обяд и вечеря.. и мн рядко си хапвам нещо след 18ч. и до сега съм смъкнала 2кг. мн се гордея със себе си защотот до сега не съм правила такова важно за външността ми деяние.. а и от две седмици съм намалила цигарите на по 7-8 на ден.. и мисля още да ги намаля.. абе дай боже да ги спра.. но и за това си има време, че много пари отиват за цигарки.. :Р. Та Стига съм се фукала, искам да кажа на всички, че един човек не може да си наложи "е на' от утре съм на диета и няя да ям много.." то просто не става така.. поне на мен ми дойде от вътре.. и постепенно започнах да ям по-малко а не така ХОП НЯМА ДА ЯМ МН.. даже не се усетих кога съм го решила това.. но въпреки всичко успявам хем да се храня правилно хем и да не поемам голяма количество храна.. та ох, не знам какво да кажа повече.. радвам се на успеха ми и това е!