- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Tolkova mnogo li sbyrkah?
Izvinete 4e vi postvam tova no imam nujda da kaja na nqkogo...
Problema si ima predistoriq.Qnuari mesec stanah priqtelka s edno momi4e ot u4ili6te,zaedno hodehme po systezaniq za6toto tova be6e ne6toto koeto nai-mnogo ni sblijava6e.I vsi4ko be6e dobre dori pove4e ot dobre.I taka nqkolko mesecaStanahme nai-dobri priqtelki i kogato svyr6ihme u4ili6te prodyljihme da izlizame vypreki 4e az nakraq na lqtoto zaminavah za sofiq da u4a.Edna sybota se bqhme ugovorili da izlezem no az zakysnqh mn i tq se razsyrdi...Sled tova se vidqhme i az i se izvinih no li4e6e 4e tq ne mi e prostila.Na drugiq den pak se ugovorihme da se vidim i az obe6tah da ne zakysnqvam i naistina bqh to4na no tq taka i ne doide.Posle razbrah 4e tq e izlqzla s drugi neini priqteli.Syana mi mn kofti i v pyrviq moment adski se qdosah na detskata i postypka i kazah ne6ta koito ne misleh naistina no v onzi moment ne misleh trezvo.Nz kolko sym q naranila no i ne me interesuva6e(pone togava).Sled sedmica na men mi mina qda i bqh gotova da zabravq za slu4iloto se i i se izvinih no tq ne prie izvinenieto.Minaha 1-2 sedmici i otnovo se vidqhme no ne govorihme.I taka blizo mesec i polovina ne si govorim.Tolkova mn li q naranih?
![]()
I will keep a part of you with me and everywhere I am there you will be
Честното ми мнение е че не и пука толкова за теб щом постъпва така.
при мен е нещо подобно.ами мисля че си я наранила,но също така мисля,че ни също се чувстваш гадно.само гледай да намериш начин да поговориш с нея и да й обясниш защо си казала онези неща. И се надявам да не се подминавате като пътни знаци,както е положението при мен.
Should I let you fall?
Lose it all?
So maybe you can remember yourself
Can't keep believing
We're only deceiving ourselves
And I'm sick of the lie
And you're too late
Kakvo po-tochno si i kazala..Nemoje taka da kajem nie dali si q naranila pogovori s neq izvini i se ako mislish che e nujno i taka.>no naistina shtom se karate za nqkakvi zakusneniq i tn gluposti nemoslq che shte izleze priqtelstvo ot vashto
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами значи и според мене явно не държите достатъчно една на друга на мене много пъти ми се е случвало дори приятелките ми да не идват или да закъсняват много както и аз понякога съм правила но никога не е било повод да се разделяме. Ако искаш да се разделиш с някого винаги ще намериш причина но не е там работата щом сте пр. можете да си простите всичко ама щом тая пичка се прави на луда за едното нищо много ме извинявай ама не е точно най-добрата ти приятелка.. Въпреки това ти пожелавам успех дано да сте заедно пак...![]()
spored men tvoqta priqtelka mn detsko e postapila,zaradi edno zakasnenie ne e trqbvalo da si razvalqte cqloto priqtelstvo![]()
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!