.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: priziv

Повече от фен
    Град
    Out Of Space

priziv

moq chalgarchetata da si slushat Planeta .. i da ne prevrushtat HOUSE-a v komersialna muzika !!!

idvashe mi da se samoubiq kato nabludavah kak Lucky You ot parche , deto se vurti po po-underground diskotekite stana nai-banalniq track , deto go vurtat i po kruchmite i lafkite po Kiten i taka natatuk

Yupeeee !

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    LOCK по-добре Delete

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Всеки има правото да слуша каквото си поиска.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е нека ги слушат ни се пак да ги обсадим .... да им се порадваме малко ! акои тва вече не може ..тц тц ... тва е форум място за обсъждане и може си обсаждаме каквото искаме .....

иначе съм напълно сагласна по темата .... щото по тоя начин не само че намразваш "чалгарчетата" ми и песента почва да те дразни ... поне аз така мисля ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Hали се сещаш, че не можеш да забраниш на някого да слуша един или друг тип музика, тя да не е резерве за "по-разбиращите" случайно. След като някой е открил, че това примерно е музиката която му дава настроение и е най-подходяща да "избухне" в дискотеката, или да и се наслаждава сам в къщи, не смятам, че това би направило тази музика комерс. По-популярна - да, но комерсът е друго нещо. За мене примерно Lucky you ще си остане химна на лято 06 и ще я свързвам с вълшебни спомени, независимо дали ти позволяваш да я слуша по-широката аудитория.
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    da ti eba i posta na tebe SINI_KRILE_M .....
    tva si e tochno suvsem normalna tema , dosta po-dobra ot DAITE MI LINK ZA EDI KOQ SI PESEN

Sophie , davam ti edin primer : specialno za taq pesnichka me otvori edin priatel det si slusha house mnoooogo predi da doide lqtoto ... i otiva drug priatel na more (toi si pada po ivana,gergana,milana) ... i se vrushta : male mnogo qka pesen .. svali si q ...

Yupeeee !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си