PLS help! bqx gage s 1 mom4e toi be6e s edna godina po malak no az mn si go xaresvax xodixme 1 mecets i posle 1 priqtelka (koqto ne be6e saglasna s tova 4e xoda s tva mom4e) zapo4na da naviva edin nein fr za men po4na da my govori razni xubavi ne6ta 4ast ot koito ne bqxa istina za da me xaresa i toi me xaresa,taka i tq po4na da me naviva za nego i mi kazva6e kolko e gotin i e 4e e mn dobre ot tpziq s koito sam v momenta i nqma ko da se kolebaq(a az poznavax tva mom4e s koeto tq iska da me oredi ot nqkolko dena) i tq me pita kefi li me i az i kazax 4e em kefi ma samo tolkova.posle se vidqxme i pod vliqnieto na alkoxola tq pak me pita i az i kazax 4e sam my navita i tq me yredi s nego i mi kaza 4e neiska da go izpolzvam i da go preebavam 6ot 6e se skaram s neq mn qko i me nakara da skasam biv6iq(be6e mi mn trydno i mn kofti) i sega me e qd 4e sam postapila taka no nemoga da skasam mom4eto s koeto me yredi za6toto 6te se skaram s priqtelkata si! Molq vi pomognete mi za6toto naitina nz ko da prava i sam ot4aqna!