.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ъъъъ..... между 5 и 5.50 лева за една текила, с която да се напия, 3 лимона и сол, колкото има.
    После 40 кинта, за да скоча с бънджи и после 30 стинки за достатъчно остро бръснарско ножче, за да си прережа вените.
    Гадна година предстои, мамка му.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Разполагам с 200лв в момента,които са си лично мои...пържих се на най-големите жеги,но ги изкарах и ще си ги харча с кеф сега...това е голямото удоволствие Иначе кво ми трябва...дънки,блузки,риза,м аратонки,суитчър и ето ти ги заминаха парите. След това като наближат и зимните месеци ще трябва пуловери и още едни дънки...нз а уж не харча много
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

аз ще си взема две блузки с дълъг ръкав,един панталон и чифт маратонки.Ще се подстрижа и ще пробвам поредния нюанс на червено.Впрочем ще се боядисвам в червено,докато открия своя цвят
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    София
    Дънки ако е по-студено ,потник и нещо за отгоре да не замръзна.ако е топло пола и потник.няма да си купувам тоалетче за 15ти.може да си зема нещо но няма да е по повод началото на учебната година

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    само едни кецове и едни нов панталон, суйчер разница тетрадки глупости си имам в смисал купих си вече... са само кецевете и панталона...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Еми...дънки,блуска,потниче или тениска и кецове и мисля че някаде 100-110 лв ще ми излезе

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    takam az taq sedmica shte hodq na shoping.....ta az shte si kupuvam dunki-2 broq nekuv pantalon suicheri 1,2 nqkoq druga bluzka,nqkoe potniche...novi kecove shte mi kupuvat,nova ranica u i shte si probivam sohte dve dupki na uhoto....ta nqkude kum 300leva.....

нова
    Guest
    Дайте няколко идеи за дънки- магазини, които сте проучили, цени, модели

дънки,блузки,джинси,обувки

az trqbva da si smenqm garderoba shtoto s 90% ot moite mai nqma da me pusnat na daskalo ....

Град
    In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    аа и едни нови кецки не бих отказал
    oh da syglasna sum za keckite..neska daje gi izdirvax,ama ni6to ne si xaresax...ina4e ne obi4am da kupuvam vsi4ko na edin put,a postepenno,no predpolagam 4e za sega edni dun4ici nqma da mi navredqt,no i tqx ne moga da si gi xaresam ina4e neska napravix edna pokupka,koqto 6te mi trqq za daskalo-5 6i6enca ty6!
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    еми..тези дни ще си взимам нови кецки, некви панталони/дънки, блузи и така, а да и тетрадки и ако остане време - учебници
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Еми аз утре тръгвам по магазините да оглеждам.трябват ми блузи с дълъг ръкав, че имам само 1 свясна, дънки, кецове
    ама предчувствам че нищо няма си избера щото още няма да са пуснали есенните колекции ама ...

ми нз
    мисля 1 панталон да си взема,1 дънки,3-4 блузки,няква чантичка,обувчици...
    иначе др си имам
    все пак лятото не ходя гола

Супер фен
    Аз трбява да си купя обувки,раница,моливи,химик ли и т.н.

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    ебаси нищо ама нищичко не си харесах.Обиколих полвината София и си купих само 1 единствена блуза

Голям фен
    хм аз имам дрешки така че няма толкова много да се ухарчвам само някъв анцунг желетка или суичър и обувки
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен
    Козметика трябва да си накупувам...
    Дънки/ панталон (или направо и двете, зависи от цените), няк'ва тънка блузка, няк'ва дебеле блуза/ суичер, няк'ва лодка (плетена), от най-тънките якета (ако мога така да ги нарека) маратонки, бельо и ако останат пари за анцунг.
    После чанта (или някакво подобие), тетрадки и няк'ви глупусти за училище, които едва ли ще използвам, ама нищо.
    Последният абзац не е на мои разноски, така че не знам с колко разполагам. А за първите работа предпочитам да си останат в тайна парите, че някой ще дойде да ме ограби

Цитирай Първоначално написано от drawers
    А за първите работа предпочитам да си останат в тайна парите, че някой ще дойде да ме ограби
    ех, леко...

аз реших, че може да си купя чанта и яке.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Малко бензин и това е

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми аз ще ходя в събота най-вероятно на Метро, а в Понеделник на пазар със сестра ми и с едни приятелки. Иначе трябва да си купя дънки, маратонки, 1-2 блузки с дълъг ръкав, 1-2 слуъчера и май е това.

Фен
    Град
    burgas
    az utre 6te hodq na pazar trqbva da si kupq bluza,dunki.anhcung i nqkvi obuvki.otdelno trq si kupuvam 4anta i nqkva kozmetika. A tetradki i prostotii po natataka
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

еми на мен ми се отваря ходене в пловдив другата седмица и на прибиране през метро ще минем за тетрадки ала бала...а иначе за дрехи и обувки...като се замисля имам нужда от дънки,някоя поличка може ако е нещо,което наистина да ми грабне окото...блузки ако си харесам и нз...честно казано ще се постарая да не пръскам много пари,защото родителите ми имат и други разходи вмомента и ми е някак съвестно...и другите също това бих ви посъветвала..да се замислите от кое имате ама наистина крещяща нужда и да зарежете скъпарските глезотии,защото и без това около началото на учебната година създаваме достатъчно разходи,че и това...поне аз така мисля и на мен ми е съвестно
    It`s NoT the End OF me..My hearT is stiLL open..I`m bruised,but Not broken!

Фен
    Град
    burgas
    az imam nqkvi pari taka 4e mislq da udarq edno ramo na na6te se pak i te sa hora i iskatda kupuvat ne6to za sebe si zatva ve4e sam si razgledala garderoba i sam si poiskala tova koeto naistina mi trqbva
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

пфууу,аз обувки и раница си купих вече,също и доста дрешки- остават ми да си взема още едни дънки/панталони ,маратонки и там няколко блузки
    обичам о4ите му,ОБИЧАМ ГИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си