.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

лазерно отстраняване на пъпки

някой пробвал ли е и този метод - лазерното отстраняване на пъпките? как се прави,какви са цените горе долу и най-много ме интересува каде може да се направи? ако може да ми дадете някаква информация каде има такива лазерни центрове,ако може да е в плевен,щото ще ми е по-близо,софия е далеко,апък ако реша да си правя такива лазерни процедури,знам 4е не става само с една трябва няколко пъти...иии така.Някой може ли да ми помогне,много ще съм благодарна!!!

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Guest
    zdravei..az li4no nqmam problemi s kojata,no sum hodila tam da si maham benka i sum mnogo dovolna...eto ti telefon-02/9890668 i 02/9896699.kozmeti4no studio Picasso.Blizo e do Dondukov.kato zvunne6 te 6te ti obqsnt...a cenite varirat ot 80 do 100lv za cqlo lice-tva go 4eta ot edna bro6ura,a su6to samo na cheloto-40lv i chelo i skuli-60lv.ne znam ako iska6 zvunni samo tova znam...

Супер фен Аватара на maybelline
    Леле...до къде се стигна...

Повече от фен
    lele az tova za parvi pat go 4uvam....mojeli malko pove4e info-kak stava i vaob6te koi kakvoto znae da pi6e
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Guest
    И аз бях пуснал такава тема ама никой не беше писал нещо добро. Искам и аз да питам дали има ефект и ако да, траен ли е той. Ще си срува парите ако ще имаш чисто лице
    Кажете нещо повечко за това лазерно лечение

Аз доколкото знам ефекта е траен и то4но затова искам да го направя..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdravei..az li4no nqmam problemi s kojata,no sum hodila tam da si maham benka i sum mnogo dovolna...eto ti telefon-02/9890668 i 02/9896699.kozmeti4no studio Picasso.Blizo e do Dondukov.kato zvunne6 te 6te ti obqsnt...a cenite varirat ot 80 do 100lv za cqlo lice-tva go 4eta ot edna bro6ura,a su6to samo na cheloto-40lv i chelo i skuli-60lv.ne znam ako iska6 zvunni samo tova znam...
    Казваш 4е цените варират от 80-100лв цялото лице...това за една процедура ли е и изобщо колко процедури трябват.
    При теб как беше...нищо 4е е за бенка...сподели

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си