.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Цигарки............Пуфите ли

Какво почувствахте когато пушихте цигари за пръв път?Напушвали ли сте се от цигарки?И какви бяха първите цигари които опитахте?

Мега фен
    Пуших на един купон преди...3-4 години за пръв път.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Какво почувствахте когато пушихте цигари за пръв път? силно дразнение в гърлото, водещо до истерична кашлица
    Напушвали ли сте се от цигарки? не знам какво имаш предвид, но ме е хващало от цигара.
    И какви бяха първите цигари които опитахте? синьо виктори

Еми и аз ще си отговоря-ми не помня...........аз първия път не гълтъх
    Ми хващало ме е........един път не бях пуфила от 3-4 дни и бях избесняла и една цигарка си отиде с 4 дръпки една след др.......и после още 3 цигари така като първата а после ни ме питайте-цялата треперех и не можех да говоря
    !-ви цигарки...........ми май бяха Бял престиж\

Какво почувствах - стана ми лошо, зави ми се свят. Така ми става и ако не съм пушила дълго време.
    Да съм се напушвала от цигари - не мога да си представя как става.
    А какви бяха цигарите - не помня.

/wan`a`doo/
    Guest
    Kato pu6ih za pruv put ne gultah tui 4e nqma kvo da sum usetila... ina4e be6e bqlo Victory predi 4godini... i da, napu6vala sum se mnooogo puti ot cigarki ot teq za du6ata

emi nepomna kvo sam po4uvstaval ama sled 1-vata mi cigara sinio victory mn zdravo mi se vratna glavata a sled 1 mesec izpu6ih 4 cigari edna sled druga i za malko pripadnah

Какво почувствахте когато пушихте цигари за пръв път? Дразнене в гърлото.
    Напушвали ли сте се от цигарки? Да
    А какви бяха цигарите? Виктори,ама не помня точно кви!

Преди 3 години опитах за 1-ви път цигари.
    Когато дръпнах започнах да кашлям и ми стана много гадно .
    Тогава пуших един кратак предиод от време около 2 седмици и от тогава не сам и не мисля да повтарям!
    Цигарите бяха ММ

Мии по-добре.
    Никога не съм се напушвала.
    Първите ми цигари бяха Виктори.
    Живей сега защото
    вчера няма да се върна
    а утре може и да не дойде.

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ахахх ами първия път,когато "пуших",не почувствах нищо,защото не знаех да гълтам
    От цигари не съм се напушвала,друго трябва за да се напушиш
    Първите,които опитах бяха Шипка
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на sasha_90
    ne i ne izpitvam jelanie

parviqt pat kogato zapalih 4e mojah da stana ot peikata bqh stra6no napu6ena opitah togava bqlo viktori
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Град
    Пловдив
    Ми момчета и момичета парвият ми пат беше в 3 клас ! А за чувството и вида цигари какво да ви кажа ... Невероятно диво ... а за цигарите - Бяло Виктори !
    Be The Best ! That is LIFE !

:P

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Аз не пуша опитвах се да ги почна за 3-4 месеца и ги спирам не ме кефи просто нямам глад тъпо е явно е ген
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами ...не съм сигурна кога е било ...но маи е било преди 7 клас ( мно съм била тъпаа еии ) ..чувство че де да помня чувството .... цигари -фемина слим

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Еми..не пуша и не съм пробвала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си