- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- prekaleno debela sam
imam golem gorem ,gaz ibedra kajete nqkoq dieta i nqkoq trenirovka
Офф... има толкова много теми. Не можеш ли да потърсиш малко повече? И не само в този форум има информация, има и много страници... Почвай с упражненията(коремни преси, бягане... някой по-запознат ще ти каже), направи си режим на храненето, не се тъпчи, с каквото и да е. Яж по-леки храни... аз не мога да ти кажа точно. Ако толкова те интересува, защо не потърсиш?! Хората така правят... Толкова се е изписало по тези теми, че няма как да не намериш нещо.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
ИмА към 50 такива теми.
А и кой те е карал да ядеш като свиня?
50 хаха 50 дневно имаПървоначално написано от midian
по темата: разтърси се из форума ще намерих такива теми поне 500![]()
http://pudriera.com/
http://rozali.com/
Ето, търси тук... може да ти помогне нещо.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
съгласна съм с другите ама виж има случаи в които напълняването е на психическа основа![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
su6to zavisi ot struktorata na tqloto.nqkoi hora sa prosto po-edri,za6toto kostite im sa po-debeli.ima i drugi slu4ai kogato tovca e nasledstveno i tam se postiga po-trudno jelan efekt pri otslabvaneto.naistina zapo4ni nqkakvi uprajneniq(ima kolkoto iska6 navsqkude) i qj zdravoslovni,ne se tup4i.kogato se po4uvstva6 gladna izpii edna 4a6a vodq.pii pove4e te4nosti,qj mnogo plodove i zelen4uci.ne qj mazno i sladko,dviji se pove4e.v ob6ti linii tova e.vsi4ko si zavisi ot teb.![]()
е тва беше е*аси тъпото изказване,чесноПървоначално написано от midian
![]()
Живей сега,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!!!
Затваряш устата и задържаш за 5-6 часа. После почиваш 10 мин и повтаряш.
Еми на мен ми писна от такива.Първоначално написано от street_ar{t}ka
Оплакват се че са дебели,а продължават да се тъпчат и чак като станат като свине се сещат че трябва да поспрат и пускат поредната тема тук.
Ми ако не се тъпчат кат "свине" ? Може ли цял живот да си на плодове ... и знаеш ли че има хора от най малкото наддебеляват .. или пък от стрес също . Те поне са се родили дебели и могат да се опраят , а ти си се родила проста ама не може се оправиш.Първоначално написано от midian
Мерси за искреността.Ти си първия в тоя форум,който ми го казва.
Нема родено 70-80кг бебе. Всичко е до начин на живот.Първоначално написано от Анонимко
И това момиче можеше поне да прегледа форума за такива теми,защото ги има в изобилие!
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Да си чувал за заболявания .. или пък за право черво ?! Кажи ми чувал ли си .. има хора които ядат като свине , а са слаби кат клечки , обаче има хора които ядат нормално (1 път в месеца сладко например) и са дебели на какво ли се дължи
![]()
Дължи се на начин на живот. Дали съм чувал...уча медицина и се занимавам с бодибилдинг от няколко години. Дали съм чувал? Но айде ти ми обясни да чуя.
Първоначално написано от midian
ахахаха вие сте луди.. нене божеее къв смях вкарвате.. айде с вас съм! а относно дебелото момиче.. мила спокс.. свремето ще пораснеш, ще се источиш и така ще отслабнеш. сега не прави нищо.. няма за какво да се затормозяваш. хайде.. дано съм помогнала ахахаха
схахаххах а да . и аз го пробвах тфа. има голям ефект.. нол е яко.. мерси пич! Обичам те
=D> мн добре казано.а освен тва има и болести,заради които човек е пълен,така че...Първоначално написано от Анонимко
без такива изказвания,моля ви
![]()
Живей сега,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!!!
глад си му е майката!УспехПървоначално написано от jojo_13
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
phhhhh de be kajete mu ne6to deto she mu pomogneOsven glada koeto e edinstvenoto spaseni .....probvai vaglehidratna dieta ....tap4i se sas zelen4uci i meso bez krenvir6i bez vyglehidrati 10 dena i she ima efekt
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ima edni takiva mesta Fitnes zali ims e kazva hodi tam ako ne da otslabnesh mnogo pone she se stegnesh ima si treniori i tn gluposti.>Sushto moje da psresh testenite neshta pizi spageti hlqb sandvichi i tn..Qj zelenchuci plodove nekvi leki mesa pilehsko,riba i tn...
Неподходящ размер на снимка в подпис!