- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sex Pause
kato vi gledah snimkata nqmate problemi i 2mata ama aide ... :P
be ot ko she se sramuvate .. nali se obichate![]()
Yupeeee !
Има от кво! Аз правя секс с дрехи щото....Първоначално написано от Paduan`
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ti na krem4et0 gadjeto li si ?
Yupeeee !
Не. Казвам моя случайПървоначално написано от Paduan`
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
не моа да го разбера това изчакване...ако си се кефите един на друг и искате да го направите, що трябва да чакате?
със сегашния ми приятел-на...някъде втората седмица
3 mesecamnogo vreme nali
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!
Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!
Защо не на първият ден..
секса е начин на развлечение и удоволствие..също толкова невинен колкото и пиенето на кафе заедно или държането за ръце..
защо взимате нещата толкова насериозно..![]()
айде без да ме наричате курва,просто имам малко по-различен светоглед
reshenieto da se snimash gola i da mi pratish snimka
xaxa bazikam se
obichaite se
Celine Dion -THE POWER OF LOVE
e te tva e :P
Yupeeee !
Ами моят приятел ме изчака повече от година и няколко месеца.Беше ми за пръв път с него,а и аз му бях първата.ТОй беше готов още и на 1-2 месец ,но аз не бях.Е,сега ни е супер заедно,познаваме се много добре и тва помага
ami men priqtelq mi me 4aka godina i meseca,ne me e pritiskal izob6to,az smqtah,4e mi e rano da napravq 16 i toi me 4aka
Аз към месец чаках, ама след това тя мен чакаше![]()
ми с моята бивша приятелка същия ден когатоПървоначално написано от NicknameANdPasswORd
се запознахме
Mmm na podobno dereje sam ... v momenta taka mi se iska che prosto shte se poburkam ... no nqmam osbeno golqm izbor osven da si traa .... inache ako trugna da izneverqvam ... nqma smisal abe moje i da my doide vremetoПървоначално написано от krem4et0
amashte vidim neznam kolko sym kaduren no mislq che shte i haresa ... Dosta
ama
se nqkoga traa da se pootpusne
![]()
Ami predishniqt mi priqtel 4esno kazano postoqnno me pritiskasshe da go napravim no az bqh prekaleno zaslepena tui kato strashno mnogo go obi4ah i go napravih zaradi nego nqkude kum 6-tiq mesec...
4esno kazano beshe ujasno i ponqkoga si mislq 4e tva e bila nai ujasnata greshka v jivota mi no..
Vsqko zlo za dobro![]()
SoryПървоначално написано от DeziRe^
![]()
nz dali q pritiskam ili ne
No awe nz pr si mislq che traa da mi biqt anti sex hormon che da se opravq ... i da dosta vreme sme zaedno blizo 10 mec ako trqbva da sym tochen
no neznam
Shte izchakam ako ne zdraveto sveta ne se svyrshva s 1 sex
SHte ima i drno nz smisal Chydq se na Psihikata i Izobshto kakvo chakate ! NE az she zema da pusna dr tema
Moment molq !