- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- toi se celuva ujasno
a za teb kvo ozna4ava lo6o i dobro celuvane?
И какво,аконе го обича много да го зареже ли?Заради едното целуване,на което най-вероятно ще свикне?Ти,ако за това би зарязала гаджето си...и от къде знаеш,че в леглото няма да и хареса?Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
Zvezdite i go govorqtПървоначално написано от koalka
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
то едното върви с другото! ако го обичаше нямаше да и пука как се целува и нямаше да я пусне таз тема а щеше да си траеПървоначално написано от koalka
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
ne e taka qko obi4a6 nqkoi nqma da gleda6 nedostatacite mu i da pi6e6 za tqh po forumi ami 6te6e da seopita6 do gi popravi6 !!!!Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
Ем няма наченАко ЧАк пък толкова не ти харесва започни да го целуваш както ти би искала иии нз,дано стане.Обаче по-добре не му казвай,щото нищо чудно да се скарате,а и ще му стане гадно.
По простата причина,че нямаше да виждаш такива.А и незнам авторката дали въобще обича гаджето си!Първоначално написано от Obitax
Поговори с него аз така направих и ми беше и на мене и на него приятно!Просто му казах хайде да пробваме едикакси и той окс и така!УСПЕХ!
Лесно е. Хващаш му главата и се местиш ти. Кажи му да се остави на теб. Ако много те лигави, просто се отдръпвай.
i taka stavaПървоначално написано от koalka
някой път преди да се целунете му кажи, че искаш този път ти да водиш, а той просто да те следва. покажи му начина по който ти се целуваш, начина който на теб ти харесваа след това му кажи, че за теб това е истинска целувка
пък да го приема както си иска!
Ти какво всичко ли харесваш в твоя приятел?Първоначално написано от koalka
Откога да обичаш някой означава сляпо да приемаш всички негови недостатъци и грешки..човек се вл=бва в определени качества на определени индивиди,никога не може да си доволен от всичко..иначе рискуваш да си наивна и загубена тинейджърка,вл=бена в сериен убиец алкохолик![]()
,който ще те прибива от бой всчка вечер..но ти ще търпиш..нали го уж го обичаш..Да обичаш някой не опира само до чувства ами и до разум.
"Да обичаш някой не означава да гледате един към друг,а да гледате заедно в една обща посока" А. Екзюпери
![]()
Няма нищо лошо в това,че не и харесва начина му на целуване,защо пък казвате че не го обича..ебати тесногръдието..![]()
Аз не бих могла да дам съвет,няма и да коментирам онези постове къде се казваше по-добре да го зареже..къде отиде л=бовта?
хайде peace![]()
Първоначално написано от koalka
![]()
Поговори с него.
ne ostavqi taka ne6tata pogovori s nego...ami ako ne svikne6 a ostanete zaedno pove4ko vreme i po natatuka mu kaje6 4e ne se celuva dobre 6e go spe4e6 acki mn![]()
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
ще свикнеш..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хаххаххахахххаа, да не си болна, че говориш глупости?Първоначално написано от Lorraine
6te svikneshdai mu malko vreme i shte vidish che neshtata shte si doidat po mestata
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
ами защо не погледнеш и другите постове и тогава ще говорим,а?Първоначално написано от `Death`Whore`
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
А кой те е накарал да си мислиш, че ти се целуваш перфектно. Замисли се дали проблема е само негов.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ооо да ти имам проблема.Кво ти пука-ВажНоТО е Да Те ОбиЧА![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
emi naloji si tvoq na4in na celyvane
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.