- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ влюбена съм в сина на г-жата ми (продължение)
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...703&highlight=
Този линк е за старата тема за да се сетите.
Обадих му се на момчето (след като разбрах как се казва) и излязохме.На срещата си говорихме много имаме много общи неща смеехме се....с една дума хубаво си прекарахме.Но днес като си писахме на ICQ той се държа по-студено от на срещата...
Той много ми харесва и искам да се получи нещо между нас СЪВЕТ?!ПЛС...
ами излезти още 1-2 пъти.ако продължава да се държи хладно начи няма чувства....
Но нали казват че ако на втората среща не се говори за чувствата един към друг оставаме приятели?Първоначално написано от guns`n`roses{f}
Е-е-е за къде бързаш ве изчакай малко може момчето да не е сигорно и т.н. не те познава още ти искаш да ти ходи по гъза...![]()
Изчакай малко времето ще покаже разбира се през т'ва време може да го 'чешеш' \/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Ами защо не се видите пак?Ти искаш да стане нещо,обаче нали знаеш,че не зависи само от теб?Флиртувай с него,а защо не му признаеш чувствата си?
Прибързваш. А и ICQ-то не е никакъв показател. Може тогава точно да не е бил на кеф, може да си е чатил с много хора, има хиляди възможности. Впрочем не се води по правилото за втората среща. Всяко правило си има изключения, а и правилата са, за да се нарушаватНарушете ги вие, а не те - вашата връзка. Излез с него още няколко пъти. Ако усетиш, че наистина е студен (като чуваш гласа му и го виждаш, докосваш, а не просто като си чатите), тогава вече ще е нужно да действаш. За момента нещата не изглеждат страшни
![]()
Скъпа тея правила не струват.. плюс това на мен никога не ми пука как се държи момчето в чат или ICQ или където и да е из интернет пространството. Имаше едно момче което в чата се държеше като абсолютен задник. Когато се видяхме нямаше нищо общо с момчето в чат така че... не се хващай на това![]()
Ne se otchaivai che v ICQ e drug......v chata seki se promenq nqkoe lape na 11 se pravi na 18 godishna kaka s cici do kolenete ........spokoino......dano se poluchiizlezte pak.....USPEH \
/
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
Държанието му в нета не е показател. Еижте се, отидете на кафе, поговорете си. А това с втората среща и чувствата не важби при всеки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
е не прибързвай толкова.Ми то в нета винаги изглежда,че се държат всички по-зле,но...не е така.Това не трябва да те притеснява.Щом сте си изкарали хубаво и сте се смяли значи може да се получи нещо между вас.УСПЕХ
Ееееее, то ако беше тъй сега да сме най-най-най-най добри приятели и нищо друго с мойто същество . За къде бързаш? Поспри се. От една среща нищо не е решено. Може да има още 1, а може и 20 докато тръгнете /ако стане нещо/. И за да те успокоя. АйСиКю-то не издава чувствата. Там виждаш само думички, които понякога лъжат. Когато нещо се карам с приятеля ми в чата, винаги си мисля, че не му пука, че не го интересувам, а като се видим всичко се оправя.
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Ето какво стана:
Аз му бах написала вечерта едно съобщние (да му пожелая лека нощ) и той ми написа в 4 часа че си ляга толкова късно и отзад една {} до тук добре!
НО (защо винаги има но) той продължи да се държи тъпо в чата...(не съм му досаждала той все ми казваше здр. по ICQ )
Накрая го питах дали може да има нещо между нас той каза че по-късно ще си говорим (било сложно) и вечерта ми написа че съм много красива много умна много сладка.....НО(ето че пак има но...) просто няма чувства като повече от приятелка...Не ми каза др. причина...
Аз все пак го питах защо ми е пратил онази {} а той каза приятелска....
Много тъпо ме е разигравал...Даде ми надежди....Не съм съгласна с държанието му![]()
И все пак аз няма да се занимавам с него ще си ходя на уроци а на него нула внимание!!!
В ICQ и въобще в чат интерпретацията си я прай секи сам. Нема как да чуеш интонацията в гласа, погледа и т.н. Просто се вижте пак, той явно е разбрал, че го харесваш така или иначе ти си си го казала, пък и явно той не е безразличен щом ти е обявил, че си готина и т.н. Требва да се видите и очи в очи да се разберете ше стаа ли работата или нема да става![]()
Действай! И адмирации за инициативността, да си свалиш мочето, което харесваш, а не да чакаш той да подхожда към теб. Ако е пич на место и те е харесал, би требвало да нема проблеми. Ако не стане, ич да не ти пука, друг ще те оцени със сигурност![]()
По-добре се вижте и поговорете на живо в чата нещата стоят съвсем различно.Когато те погледне в очите и ти каже същите тези неща поне ще можеш да разбереш до колко е истина всичко пък и ще можеш да го разпиташ дали няма някое друго момиче.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
тва че ти погрешно си го разбрала, не означава, че момчето има някаква винаПървоначално написано от Krem4eto
ми че аз също се смея и си лафя и си пращам целувки с някои приятели от мъжки род, но това не показва нищо![]()
![]()
много глупаво ще постъпиш, ако изведнъж започнеш да се държиш студено към него, само защото не изпитва нищотой какво е виновен, че не те харесва?
голяма грешка ще е заради подобно недоразумение така да го игнорираш - няма да постигнеш нищо друго, освен да му промениш мнението за теб и да изгубиш 1 ценен приятел![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
тва че ти погрешно си го разбрала, не означава, че момчето има някаква винаПървоначално написано от Krem4eto
ми че аз също се смея и си лафя и си пращам целувки с някои приятели от мъжки род, но това не показва нищо![]()
![]()
много глупаво ще постъпиш, ако изведнъж започнеш да се държиш студено към него, само защото не изпитва нищотой какво е виновен, че не те харесва?
голяма грешка ще е заради подобно недоразумение така да го игнорираш - няма да постигнеш нищо друго, освен да му промениш мнението за теб и да изгубиш 1 ценен приятел![]()
![]()