- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови и начини за преписване :)))
Извинявам се, че отваря стара тема, но моля за помощ.
В петък имам тест по история, вероятно на всичкия материал дотук, а аз по история съм брутално зле.Моля ви препоръчайте ми някакъв пищов
Аз седя на 1вия чин пред бюрото, откъм прозореца. Прозореца има перваз, а бюрото е на подиома и е по-високо от чина. Даскалицата ми е непозната, не знам какво прави на тестовете ;/ Който учи в смг сиг. я познава.
Също ако знаете къде около смг продават от онези невидимите химикалки, дето написаното се осветява с някаква лампичка за да се види ще съм ви благодарна да ми кажете.
Мерси![]()
Последно редактирано от Junona_ : 11-10-2012 на 13:32
Еми снимай с телефона това, което ще преписваш, прибери го в несесера и после като започне часа се преструвай, че ти е спрял химикалът и искаш да вземеш нов, а пък всъщност преписваш.
Пиша на един лист красиво и след това го снимам с малък апарат с много мегапиксели и zoom.
МерсиСамо телефона ми е мн. голям и ще се вижда в несесера, но дано "може ли да ида до тоалетна" работи. Аз направих пищов от ония разгъващите се, дано върши работа, а май и ще ида с туника и ще си сложа листчета отдолу
![]()
Между другото и аз трябва да намеря начин как да препиша на теста по информатика.
Написваш си нещата на едно листче и го залепваш на пода. Четеш си и ако случайно госпожата се приближи си сложи крака върху него. Може ако искаш и да си залепиш пищова на подметката.![]()
Аз пиша в несесера-от вътрешната му страна. На раницата от вътре също.. Снимам текста от учебника и я слагам като скрийнсейвър на екрана на телефона. По дънките пиша, по ноктите ;д ... и досега не са ме хващали!![]()
Sunshine, ти си гений! ;D Като се отвори докрай предния джоб на раницата ми и някак си увисва, не мога да го обясня, но на това нещо ще си сложа 1 лист и ще препииисвам
А UV химикалки продават ли въобще някъде в центъра на София?
хора,на вас ви отнеме повече време да измислите как да препишете отколкото да седнете и да си научите.. пищови съм правила много много рядко и то само с нахвърляни важни думи,за да се сещам... слагах си ги под чина... както е чина - горната дъска има едни летвички... те са захванати за дъската,но има място.. там бутам листчето - то по принцип е малко ( както казах няколко думи) и си го дърпам когато реша
Юнона за увисването, разбирам те и на мен ми се е случвало...моят начин! ;д Не я отварям докрай, а някак " без да искам " си забравям всички чернови листове, химикали, моливи и гуми и когато започне теста " се сещам ", че ми трябват!![]()
Няколко начина за преписване:
Пишете на ръцете си, а може и м/у пръстите си. За да не ви забележат, просто се подпирате на ръката така, че да не се вижда написаното
Пишете на листчета формули и т.н. и ги поставяте/залепвате в несесера си и когато учителят минава просто ги затваряте. Може да снимате с телефона си и го скривате вътре.
По математика примерно си взимате тетрадката и отваряте най-отзад и ако даскалът ви каже нещо, просто му обяснете, че я използвате за чернова. А там може да сте си записали всички формули.
Един много добър начин е да вземете някоя непишеща химикалка (по възможност не прозрачна), разглобявате я и вътре си напъхвате пищовчето си, след което я сглобявате пак.
Или пък издълбавате на химикалката си с нещо текст; криете листчета из дрехите си, пишете на бял лист със свършил химикал (отбелязва се) и после го четете; залепвате пищови на вътрешната част на гривничката/часовника ви; пишете на чертожните ви инструменти, моливи и т.н.; скривате си тетрадката под блузата ви и молите да ви пуснат до тоалетната и там си четете писанията.
Сякви ей такива![]()