.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    4ushkopek
    Guest

Лесна ли е матурата по философия и как се учи за такава?

Какво ви е мнението за такава матура ? Има ли някой явил се на матура по философия ? Защо повечето хора казват, че е най-тегавата ? И на последно място, но не по важност , как се учи за такава матура ?

Не знам аз лично не бих карала такава матура .Иначе аз съм на мнение че ако си подготвен хубаво няма да имаш проблем с взимането й .Иначе и аз съм чувала че най-тегава но пък зависи от подготовката ти .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Преди време бях проявила интерес към тоя предмет и матурата.
    Посъветвах се с преподавателя си по философия и каза, че матурата си е трудна, защото именно включва няколко учебника /Психология и логика, Етика и право, Философия/ и се изисква добра подготовка за такава матура, мога да си извадя единствено такъв извод аз.

Иначе редовно учене, подготовка - интензивна и упорита, има си тестови книжки по философия /Матурата по философия - лесна и успешна, май на издателство Педагог беше/ И така.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Най-тегавото във Философията според мен е, че е изключително субективен предмет. Ти може да си учил нещо, но ако твоето мнение не съвпада с това на проверяващите...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Няма значение. Ако мнението ти е правилно аргументирано, защитено, то не мисля, че биха се заяли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си