Ооо, аз съм спец по пищовите! Но всичко зависи от учителя. Аз например по музика си слагам учебника и тетрадката на чина и преписвам, госпожата е на бюрото и "уж" не вижда. Иначе ето идеи за пищови:
1. Взимате пергел и пишете какво искате върху химикала или молива си. (помага по математика за формулите)
2. Взимате не много голямо листче (колкото по-малко е, толкова по-добре) и пишете колкото можете по ситно, за да поберете повече информация и ако искате можете да го сгънете на хармоника.
3. Пишете си по ръцете, краката и т.н. - това не ви го препоръчвам много много, защото ако помислят, че преписвате, ще искат да ви видят ръцете например, нали? И така не може да скриете уликите, а например ако имате малко листче бързо може да го скриете някъде, например в чорапа
4. Ако учителите дават да пиете вода в час от шишета, махате етикета на бутилката и пишете от вътрешната страна на етикета каквото ви трябва и го залепвате.
5. Пишете нужните неща на телефона и "уж", че си гледате часа.
6. Криете го в несесера.
7. Ако имате метален несесер (такъв който е с капак отгоре), от вътрешната страна на капака може да залепите лист с нужната информация.
8. Издълбавате си гумичката и залепвате малко написано листче.
9. Пишете по чина с молив или по стола каквото ви трябва.
10. Царски пищов. (предполагам го знаете)
Не ми се пише повече, ако искате използвайте ми начините