.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 142 от общо 142
    Еми снимай с телефона това, което ще преписваш, прибери го в несесера и после като започне часа се преструвай, че ти е спрял химикалът и искаш да вземеш нов, а пък всъщност преписваш.

Егати химикалите по 2 минути ли ще ги вадиш.

Цитирай Първоначално написано от the sniper guy Виж мнението
    Егати химикалите по 2 минути ли ще ги вадиш.
    напротив, ти във вас ще си напишеш това което ти е нужно и после си го четеш..

Пиша на един лист красиво и след това го снимам с малък апарат с много мегапиксели и zoom.

Цитирай Първоначално написано от the sniper guy Виж мнението
    Пиша на един лист красиво и след това го снимам с малък апарат с много мегапиксели и zoom.
    и това е вариант, просто казах как аз преписвам..

Мерси Само телефона ми е мн. голям и ще се вижда в несесера, но дано "може ли да ида до тоалетна" работи. Аз направих пищов от ония разгъващите се, дано върши работа, а май и ще ида с туника и ще си сложа листчета отдолу

Цитирай Първоначално написано от Junona_ Виж мнението
    Мерси Само телефона ми е мн. голям и ще се вижда в несесера, но дано "може ли да ида до тоалетна" работи. Аз направих пищов от ония разгъващите се, дано върши работа, а май и ще ида с туника и ще си сложа листчета отдолу
    Дано! Стискам палци!

Между другото и аз трябва да намеря начин как да препиша на теста по информатика.

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Написваш си нещата на едно листче и го залепваш на пода. Четеш си и ако случайно госпожата се приближи си сложи крака върху него. Може ако искаш и да си залепиш пищова на подметката.

Цитирай Първоначално написано от Game_Fan98 Виж мнението

А за тая UV химикалка,иска пари ама си заслужава.

Наистина си заслужават тези 4лв., които ще се дадат. Когато си я купих беше 7лв., прежалих ги но поне знаех, че ще преписвам яко и ще изкарвам добри оценки.
    Последно редактирано от asen0v : 11-11-2012 на 13:23

Аз пиша в несесера-от вътрешната му страна. На раницата от вътре също.. Снимам текста от учебника и я слагам като скрийнсейвър на екрана на телефона. По дънките пиша, по ноктите ;д ... и досега не са ме хващали!

Sunshine, ти си гений! ;D Като се отвори докрай предния джоб на раницата ми и някак си увисва, не мога да го обясня, но на това нещо ще си сложа 1 лист и ще препииисвам
    А UV химикалки продават ли въобще някъде в центъра на София?

Banned Мега фен
    хора,на вас ви отнеме повече време да измислите как да препишете отколкото да седнете и да си научите.. пищови съм правила много много рядко и то само с нахвърляни важни думи,за да се сещам... слагах си ги под чина... както е чина - горната дъска има едни летвички... те са захванати за дъската,но има място.. там бутам листчето - то по принцип е малко ( както казах няколко думи) и си го дърпам когато реша

Юнона за увисването, разбирам те и на мен ми се е случвало...моят начин! ;д Не я отварям докрай, а някак " без да искам " си забравям всички чернови листове, химикали, моливи и гуми и когато започне теста " се сещам ", че ми трябват!

Значи сега по математика формулите :
    Нашата госпожа е строга и не да се говори като прави контролно и аз сядам на препоследния чин изкарвам си формулите и си ги слагам на чина заедно с листовете за чернова (за пресмятане де) и госпожата като е на бирото си лесно преписвам.
    По история и география е супер лесно,защото всички викат госпожата да я питат нещо и тя няма време да се спре и тетрадаката ми е под чина и готово ..
    И общо взето така или от някой друг преписвам и готово ..... Лесно е

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Гугъл.

Няколко начина за преписване :
    Пишете на ръцете си, а може и м/у пръстите си. За да не ви забележат, просто се подпирате на ръката така, че да не се вижда написаното
    Пишете на листчета формули и т.н. и ги поставяте/залепвате в несесера си и когато учителят минава просто ги затваряте. Може да снимате с телефона си и го скривате вътре.
    По математика примерно си взимате тетрадката и отваряте най-отзад и ако даскалът ви каже нещо, просто му обяснете, че я използвате за чернова. А там може да сте си записали всички формули.
    Един много добър начин е да вземете някоя непишеща химикалка (по възможност не прозрачна), разглобявате я и вътре си напъхвате пищовчето си, след което я сглобявате пак.
    Или пък издълбавате на химикалката си с нещо текст; криете листчета из дрехите си, пишете на бял лист със свършил химикал (отбелязва се) и после го четете; залепвате пищови на вътрешната част на гривничката/часовника ви; пишете на чертожните ви инструменти, моливи и т.н.; скривате си тетрадката под блузата ви и молите да ви пуснат до тоалетната и там си четете писанията.
    Сякви ей такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си