.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 142

Hybrid View

Пищови и начини за преписване :)))

Първо се извинявам ако е имало такава тема.

Такааа, кажете си вие какви пищовчета си правите и по какъв начин преписвате

Голям фен
    Не преписвам..няма смисъл-то си е за мен!
    Само по изобразително..истоя на изкуствата и някви такива..просто нямам никакви интереси в тази сфера!

Ми различно, зависи кои са слабите места на даскалките

И аз не си правя вече пищови - голям съм мързел. Пък и не обичам да ми е притеснено цял час и да се чудя: "Са ше ме фане ли, нема ли да ме фане". Винаги мога да искарам 3ка (без по математика и химия ).

Иначе за пищови разни - Добре, де, да си призная - по литература държа да си имам перфектен увод и заключение, за това си ги пиша с моливче съвсем леко на някоя страница по литературата и си ги преписвам. Иначе най-добрия пищов по лит. е: късаш една от празните страници на учебника (всеки има такива!), принитраш си темата върху нея, само че със същия шрифт, който се използва в учебника (първо тренираш на други, обикновенни листи, докато нацелиш шрифта) и след това залепяш страницата обратно на мястото и (залепяш я като я прикрепяш към предната или задната стр. - по твой избор). И после в часа най-нагло си отваряш учебника на тази стр. и преписваш съчинението си, докато учителя си мисли, че четеш произведението.
    И други пищови - пищов на лист си правиш и казваш, че ще ползваш този лист за чернова. Или пък пишеш в/у един лист пищова, като под него има друг, в/у който се отпечатва всичко и после го позлваш този лист. Той си е чисто бял, нищо му няма, само където е станал леко релефен.
    Или криеш "помощните листчета" под дупенцето ти, под листа, на който пишеш, под полата хаха , в ръкавите...абе, където се сетиш.
    Пищов може и на чина да си напишеш с моливче, или на гърба на стола на човека, който седи пред теб, или на джама на прозореца...Може и по ръцете ти, и по краката, и по подметките на маратонките ("Сам в къщи 3 )...абе, където се сетиш.

Голям фен
    Ми аз обикновено си пиша по ръцете,краката и подметките.А по литература в учебника,ама нали има картинки и в тях пиша.

Аз обикновено слагам лисчето на земята и го настъпвам. Когато искам да препиша си махам крака и така хаха Или по литература си слагам малки листчета между страниците и разгръщам ама не нацяло, страницата я държа горе и уж чета и след малко я пускам. И така

Той-
    Guest
    Ми аз винаги си правя пищовчета на компютъра с шрифт 2-3 и така събирам цял раздел на едно малко листче 3х5 см. Ама НИКОГА не съм го използвал щото ме е шубе.

Аз пък имам друг номер. Залепям на един диск с музика листа със пищова и през часа го пускам на дискмена си. Когато отворя дискмена преписвам от пищова без даскалите да видят.
    Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ауу хаха аз съм царица направо...

значи по литература най-често си правя..царски или пиша си темата вкъщи,после я нося в у-ще и по време на часа,вадя листа,пиша "чернова" на него и препис цял час..
    а иначе и по математика си правя понякога с разни формули,слагам си ги в каишката на часовника

хахахаха целия клас ме е признал,измислям всевъзможни места да ги крия..но все пак е по-добре да почетеш малко,а не веднага да правиш пищови
    f@nt@zi@

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Не правя пищови, пък и дори да направя все ме хващат...
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Цитирай Първоначално написано от Nasty_Mind
    Аз пък имам друг номер. Залепям на един диск с музика листа със пищова и през часа го пускам на дискмена си. Когато отворя дискмена преписвам от пищова без даскалите да видят.
    Пробвано е! Много добро. Аз така преписвам при 1 2 даскалици.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    po literatura obiknoveno ni davat temite predvaritelno,taka az si gi pi6a vka6ti na po malki list4eta i posle predimno v/u kolqnoto pred men ima edno visoko mom4e puk i 4ina mi e nisuk i daskjala ne me vijda kade gledam,a po himiq imame edni pomagala,koito sa pozvoleni po vreme na kontrolna i v tqh poslednite 2/3 lista sa prazni i pi6a vs tam (jalko 4e tazi godina nqmam himiq )

Супер фен
    Бях си направила един пищов на pc-то (компа) и го свих на акордеон и го сложих на стола и седнах и после си гледах...Друг пищов голям колкото лист пак го сгънах на акордеон и го сложих под якето ми,което беше на стола ми.Писала съм си на ръката,закрепяла съм под крачола с безопасна,слагала съм си пола и под полата листчета,г-на отиде към другата редица и аз погледна Слагала съм под блузата си и пак малко вдигна и погледна,много често пиша по чина и с молив или химикал и като го препиша го изтрияПиша на стола и после трия...Пиша на стената (за тези,които седят до стената).Едно момиче кара пред нея едно момче да слага пищов във раницата и когато идва г-жата той се обляга , а после момичето му дава отговорите,преписвала съм от учебника като го сложа под чина.
    Веднъж с едно момиче бяхме сложили пищов във несесера и и тъй като тя постоянно отваряше несесера и г-жата вика "отвори несера" (аз и бях казала ако стане така да отвори другия джоб и така и стана аз гледах надолу към листа да не се издам но се оправихме НЕ ПРОБВАЙТЕ ТОЗИ НАЧИН!

А първото ми преписване беше в 1 клас сметнах едно нещо на една малка елчица

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Аз преписвам по всевъжможни начини, но открих нов и много по-удобен http://www.market-uv.net/

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    hm.. tazi godina prepisvah po lit mn qko, zna4i imah edno pomagalo s analizi i kasah listovete ot pomagaloto(bqha po-malak format ot lisyovete na u4) i gi lepqh m-u stranisite ili v-u samata stranica i stava mn qko

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Аз преписвам по всевъжможни начини, но открих нов и много по-удобен http://www.market-uv.net/
    Трябват пари за това преписване

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Трябват пари за това преписване
    Да, но действа безотказно и сигурно.

az naprimer si napisvam parvo s prazen himikal i sled tva povtarqm mai mu vikat carski pi6tov,ili sas pola i otdolu pod 4oropoga6tnika si slaga6 pi6tova i si diga6 poli4kata da prepisva6 ne sa me hva6tali do sega
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Един фр миналата година на класното преписва от пищов, залепен за крака му с тиксо. Не ви го препоръчвам. Трябва да си някакъ мазохист или да се кефиш на кола маска...
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    mene sushto sa me priznali....taka purviq nachin,koito e vadq pishtova draskam na nego taka ama da minat 15 minuti otivam pri gospojata i q pitam dali da go prepisha i tq kazva da....i az za 5min si iam izqshtno kontrolno za otlichen i si prepisvam pred neq i nikoi nishto ne mi kazva....drug e vuprosa che tazi godina me murzeshe da si pravq pishtovi i si presnimvah tezi na nai-dobrata mi priqtelka.....a tq milata si gi praveshe a4 format i beshe izkliu4itelno zabavno zashtoto obiknovenno na predmetite,po koito imah nujda ot pishtovi sedqhme na vtoriq chin po sredata....a klasnata beshe otstrani..i to otstrani na mene(tam i beshe biuroto) pri koeto na purviq chin ne sedeshe nikoi i az butah dvata stola taka che da ne se vijda pod nasheto biuro kakvo stava....i pishtova si go bqh slojila v na nai-dobrata mi priqtelka v krakata...pri koeto tq stana i toi padna...takam list format a4 napisan s edri bukvichki..kserokopiran ta az zabalamosah gospojata ta monika go vdigna...s izpuskane na himikalkata...ama posle beshe qko smqh....taka malko preskochih temata ama da ne vi pravi vpechatlenie iskah da spodelq poneje se setih i mi stana adski zabavno

ne mi se 4ete kakvo ste pisali
    az prepisvam... kato si vzema 1 list takuv ne bql ami ot oniq vestnikova hartiq mai se vodi i ot vutreshnata strana s moliv ... :} e vednuj sa me hvashtali de..no ina4e ..................................

Guest
    Аз най-често си ги пъхам в раницата и се объщам и си гледам,а като идва оспожата се облягам,пъхам си под капачето на батерията на телефона,в несисера и какво ли още не.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз най-често си ги пъхам в раницата и се объщам и си гледам,а като идва оспожата се облягам,пъхам си под капачето на батерията на телефона,в несисера и какво ли още не.
    Sorry тва бях аз.

Повече от фен
    zdraveyte,vednuj si napravix edin pi6tov,koito e 4lista ,taka no mi pisaxa samo 4.po istori. trqbva6e pone 5.

Голям фен
    Град
    Compton
    един от моя клас му бяха подарили такъв ма бяха 1 химикал и 2 такива лампички да си светиш и нали там да гледаш ко си писал и искарах 5 с туй бях написал там на един лист и си святках и си преписавах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си