И аз не си правя вече пищови - голям съм мързел. Пък и не обичам да ми е притеснено цял час и да се чудя: "Са ше ме фане ли, нема ли да ме фане". Винаги мога да искарам 3ка (без по математика и химия ).
Иначе за пищови разни - Добре, де, да си призная - по литература държа да си имам перфектен увод и заключение, за това си ги пиша с моливче съвсем леко на някоя страница по литературата и си ги преписвам. Иначе най-добрия пищов по лит. е: късаш една от празните страници на учебника (всеки има такива!), принитраш си темата върху нея, само че със същия шрифт, който се използва в учебника (първо тренираш на други, обикновенни листи, докато нацелиш шрифта) и след това залепяш страницата обратно на мястото и (залепяш я като я прикрепяш към предната или задната стр. - по твой избор). И после в часа най-нагло си отваряш учебника на тази стр. и преписваш съчинението си, докато учителя си мисли, че четеш произведението.
И други пищови - пищов на лист си правиш и казваш, че ще ползваш този лист за чернова. Или пък пишеш в/у един лист пищова, като под него има друг, в/у който се отпечатва всичко и после го позлваш този лист. Той си е чисто бял, нищо му няма, само където е станал леко релефен.
Или криеш "помощните листчета" под дупенцето ти, под листа, на който пишеш, под полата хаха , в ръкавите...абе, където се сетиш.
Пищов може и на чина да си напишеш с моливче, или на гърба на стола на човека, който седи пред теб, или на джама на прозореца...Може и по ръцете ти, и по краката, и по подметките на маратонките ("Сам в къщи 3 )...абе, където се сетиш.