Бях си направила един пищов на pc-то (компа) и го свих на акордеон и го сложих на стола и седнах и после си гледах...Друг пищов голям колкото лист пак го сгънах на акордеон и го сложих под якето ми,което беше на стола ми.Писала съм си на ръката,закрепяла съм под крачола с безопасна,слагала съм си пола и под полата листчета,г-на отиде към другата редица и аз погледна Слагала съм под блузата си и пак малко вдигна и погледна,много често пиша по чина и с молив или химикал и като го препиша го изтрияПиша на стола и после трия...Пиша на стената (за тези,които седят до стената).Едно момиче кара пред нея едно момче да слага пищов във раницата и когато идва г-жата той се обляга , а после момичето му дава отговорите,преписвала съм от учебника като го сложа под чина.
Веднъж с едно момиче бяхме сложили пищов във несесера и и тъй като тя постоянно отваряше несесера и г-жата вика "отвори несера" (аз и бях казала ако стане така да отвори другия джоб и така и стана аз гледах надолу към листа да не се издам но се оправихме НЕ ПРОБВАЙТЕ ТОЗИ НАЧИН!

А първото ми преписване беше в 1 клас сметнах едно нещо на една малка елчица