mene sushto sa me priznali....taka purviq nachin,koito e vadq pishtova draskam na nego taka ama da minat 15 minuti otivam pri gospojata i q pitam dali da go prepisha i tq kazva da....i az za 5min si iam izqshtno kontrolno za otlichen i si prepisvam pred neq i nikoi nishto ne mi kazva....drug e vuprosa che tazi godina me murzeshe da si pravq pishtovi i si presnimvah tezi na nai-dobrata mi priqtelka.....a tq milata si gi praveshe a4 format i beshe izkliu4itelno zabavno zashtoto obiknovenno na predmetite,po koito imah nujda ot pishtovi sedqhme na vtoriq chin po sredata....a klasnata beshe otstrani..i to otstrani na mene(tam i beshe biuroto) pri koeto na purviq chin ne sedeshe nikoi i az butah dvata stola taka che da ne se vijda pod nasheto biuro kakvo stava....i pishtova si go bqh slojila v na nai-dobrata mi priqtelka v krakata...pri koeto tq stana i toi padna...takam list format a4 napisan s edri bukvichki..kserokopiran ta az zabalamosah gospojata ta monika go vdigna...s izpuskane na himikalkata...ama posle beshe qko smqh....taka malko preskochih temata ama da ne vi pravi vpechatlenie iskah da spodelq poneje se setih i mi stana adski zabavno