.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 142
    слагам си листчета в несисера ии се правя че си търся химикалка и си преписвам !! много е удобно и никога не са ме хващали

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    Еми слагам си чантата на коленетe под чина а от долу учебника и после си го отварям като госпожата доиде и пита какво правя и казвам нищо държа си чантата много са зле тези учители
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Мега фен Аватара на teenems
    аз много често гледам от учебника ,те сякаш са слепи
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

защо сякаш^ те са малоумници, нима не виждате, че са изкуфели
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Има един сайт www.pissalka.com Tам се предлага химикалка-справочник.Хваща информация 20 страници голям формат. Има и видео с обяснение.Химикалът е перфектен за преписване.

Повече от фен Аватара на kotence_91
    Град
    на Луната :)
    Аз пък си слагам отвъртре в червеновата, уж по всеки предмет имам чернова , не че ми трябва, но там слагам още един лист, на който съм написала, което ми трябва, с молив и така

wzima6 malki listi i gi zalepq6 samo ot 1 str otdolu na4ina gleda6 a kokato daskalkata idwa nali ima tikso i ot dr strana i dr str sy6o q lepwa6 otdolu na 4ina

Фен
    Закачам листчета с безопасна игла за шала
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Град
    градския кенеф
    Аз обикн сичко си знам но ме кефи да преписвам и го правя на всеки тест дори и най-злобните учители които казват че всичко виждат и че ше анолират работите аз просто си отварям тетрадките и преписвам ,по история- под чина отварям си учебника и пак същото ! пиша си секфи формули по ръцете и сега никой не ме е виждал

Град
    градския кенеф
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Някой споменавал ли е езика на пръстите? Това всъщност сега ми хрумна
    Примерно искате да си помагате с въпросите със съученика на съседния чин
    И примерно един полу свит пръст се равни на един въпрос
    4 полу свити пръста - въпрос #4
    4 разтворени пръста - въпрос #8
    И отговорите:
    Наклонена наляво - отг А, наклонена надясно - отг В

За да ви е по-удобно го преформулирвате както искате ;]
    OMG тва го използвам от както се помня и BTW показваш един пръст и тва е отг а , показваш 2 - тва е отг б , показваш 3 - в ,4 - г така е и с въпросите обикновенно когато покажеш 4 разтворени пръста нема да си помислят че ги питат за 8 въпрос ами за 4

Аз лично имам скайп на телефона... Хващате някой болен приятел да си отвори учебника и така...

Аз най-често знам каква е темата[за разказвателните предмети]пиша я на лист голям формат и през часа се праа че пиша ама само се права,а през това време си драскам нещо .И накрая на часа давам листа голям формат и 6-тицата е в кърпа вързана

Айде и аз да предам малко опит с пищовите .
    Имам телефон SE K800i с хубава камера е и има един режим за снимане на документи. Снимам си това, което ще преписвам, после само трябва малко zoom и готово Вторият начин е с Notepad на компа си пиша темата (под писане разбирайте copy- paste от нета), качвам бележката на телефона и той си я разчита без проблем. SE ги разчита, но за другите марки тел. не знам дали ще стане. Това е

Град
    столицата
    Дано поне научавате нещо,преписвайки.В противен случай рискувате да влошите доста интелектуалното си ниво.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от desyty
    Аз най-често знам каква е темата[за разказвателните предмети]пиша я на лист голям формат и през часа се праа че пиша ама само се права,а през това време си драскам нещо .И накрая на часа давам листа голям формат и 6-тицата е в кърпа вързана
    Моя метод е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ!
    To infinity and beyond.

Mp3-то си ми е запазена марка .. От 9 клас така си преписвам на класните по литература .. Никога не са ме хващали .. Иначе по физика,история .. направо си преснимам учебника на ксерокс във възможно най-малък формат (който може да се разчете) и така .. За незначителни контролни използвам традиционните методи .. ръце,листчета,чин ..
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Град
    в света на приключенията ..
    ехаа че сте преписвачии

Днес имахме контролна по история,бях си направила пищов и преписах целия урок ''от-до''!100 на 100 ще хвана 5-ца,може и 6 !тъй че ми е много кеф
    П.П.:Обикновенно си правя труда да си науча уроците,ама като ме домързи вадя тетрадката под чена и направо преписвам

Абе ... стига с тия листчета, залепени страници и други простотии. Просто си носете вс ден пергел и химикал които не ви е скъп. Ако сте забравили за контролното можете в междучасието да си напишете на химикала никой и друг ред и да спасите положението. Това е буквално НЕУЛОВИМ пищов. Използвайте по предназначение и с мярка

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тая година много рядко преписвам-от телефона.Миналата година от класа ми имаха много интересен начин-на цветни листя (такива за принтер..) на латиница си пишат уроците,лепят картинки,рисуват,така че да заприлича на проект по английски .Слагат го в прозрачна папка и го оставят на чина....Ама накрая даскалите почнаха да се усещат...

Moje li nqkoi da mi dade idea kak da prepisvam po himiq dokato sum na duskata ... zashtoto az pravq opiti no vseki put me hvashtat
    <3

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Хаха нащта госпожа по химия ни каза сумати пищови ама тфа беше одавна и непомня

Град
    ``Сокър Сити
    Цитирай Първоначално написано от blood_dodo
    Един фр миналата година на класното преписва от пищов, залепен за крака му с тиксо. Не ви го препоръчвам. Трябва да си някакъ мазохист или да се кефиш на кола маска...
    Тфа трябва да го пробвам Имаше един номер пишеш си нали пищовите на едно лисче и сядаш на него и така май беше
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Голям фен Аватара на Stellsy
    Аз рядко преписвам, защото ме е страх, че ще ме хванат. Иначе си купувам прозрачни химикалки и пиша на листчето някоя формула (това за по математика) навивам го и го вкарвам в химикала. От прозрачен става бял.. По литература вкъщи си пиша съчинението в час го слагам под чина и в удобен момент го слагам в/у краката и преписвам .. досега не са ме хващали .. дано и да не ме хванат ..пиша си и по ръцете

ПС: като напишеше съчиненията смачкайте няколко пъти листа не шушка става по-мек .. :P
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си