- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови и начини за преписване :)))
слагам си листчета в несисера ии се правя че си търся химикалка и си преписвам !! много е удобно и никога не са ме хващали![]()
Еми слагам си чантата на коленетe под чина а от долу учебника и после си го отварям като госпожата доиде и пита какво правя и казвам нищо държа си чантатамного са зле тези учители
![]()
Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
но с букви от онези дни,
на нов фон, изтрива всички стари белези,
замества ги с чисти подредени в стремежа ни.
DNB
аз много често гледам от учебника ,те сякаш са слепи![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
защо сякаш^ те са малоумници, нима не виждате, че са изкуфели![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Има един сайт www.pissalka.com Tам се предлага химикалка-справочник.Хваща информация 20 страници голям формат. Има и видео с обяснение.Химикалът е перфектен за преписване.![]()
Аз пък си слагам отвъртре в червеновата, уж по всеки предмет имам чернова, не че ми трябва, но там слагам още един лист, на който съм написала, което ми трябва, с молив и така
![]()
wzima6 malki listi i gi zalepq6 samo ot 1 str otdolu na4ina gleda6 a kokato daskalkata idwa nali ima tikso i ot dr strana i dr str sy6o q lepwa6 otdolu na 4ina
Закачам листчета с безопасна игла за шала![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
Аз обикн сичко си знам но ме кефи да преписвам и го правя на всеки тест дори и най-злобните учители които казват че всичко виждат и че ше анолират работите аз просто си отварям тетрадките и преписвам ,по история- под чина отварям си учебника и пак същото ! пиша си секфи формули по ръцете и сега никой не ме е виждал![]()
![]()
OMG тва го използвам от както се помня и BTW показваш един пръст и тва е отг а , показваш 2 - тва е отг б , показваш 3 - в ,4 - г така е и с въпросите обикновенно когато покажеш 4 разтворени пръста нема да си помислят че ги питат за 8 въпрос ами за 4Първоначално написано от Axe_vs_Sword
Аз лично имам скайп на телефона... Хващате някой болен приятел да си отвори учебника и така...![]()
![]()
![]()
Аз най-често знам каква е темата[за разказвателните предмети]пиша я на лист голям формат и през часа се праа че пиша ама само се права,а през това време си драскам нещо.И накрая на часа давам листа голям формат и 6-тицата е в кърпа вързана
![]()
Айде и аз да предам малко опит с пищовите.
Имам телефон SE K800i с хубава камера е и има един режим за снимане на документи. Снимам си това, което ще преписвам, после само трябва малко zoom и готовоВторият начин е с Notepad на компа си пиша темата (под писане разбирайте copy- paste от нета), качвам бележката на телефона и той си я разчита без проблем. SE ги разчита, но за другите марки тел. не знам дали ще стане. Това е
![]()
Дано поне научавате нещо,преписвайки.В противен случай рискувате да влошите доста интелектуалното си ниво.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
xaxaxaxax
Моя метод е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ!Първоначално написано от desyty
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Mp3-то си ми е запазена марка .. От 9 клас така си преписвам на класните по литература .. Никога не са ме хващали .. Иначе по физика,история .. направо си преснимам учебника на ксерокс във възможно най-малък формат (който може да се разчете) и така .. За незначителни контролни използвам традиционните методи .. ръце,листчета,чин ..
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Абе ... стига с тия листчета, залепени страници и други простотии. Просто си носете вс ден пергел и химикал които не ви е скъп. Ако сте забравили за контролното можете в междучасието да си напишете на химикала никой и друг ред и да спасите положението. Това е буквално НЕУЛОВИМ пищов. Използвайте по предназначение и с мярка![]()
Тая година много рядко преписвам-от телефона.Миналата година от класа ми имаха много интересен начин-на цветни листя (такива за принтер..) на латиница си пишат уроците,лепят картинки,рисуват,така че да заприлича на проект по английски.Слагат го в прозрачна папка и го оставят на чина....Ама накрая даскалите почнаха да се усещат...
![]()
Moje li nqkoi da mi dade idea kak da prepisvam po himiq dokato sum na duskata ... zashtoto az pravq opiti no vseki put me hvashtat![]()
<3
Хаха нащта госпожа по химия ни каза сумати пищови ама тфа беше одавна и непомня![]()
Тфа трябва да го пробвамПървоначално написано от blood_dodo
Имаше един номер пишеш си нали пищовите на едно лисче и сядаш на него и така май беше
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Аз рядко преписвам, защото ме е страх, че ще ме хванат.Иначе си купувам прозрачни химикалки и пиша на листчето някоя формула (това за по математика) навивам го и го вкарвам в химикала.
От прозрачен става бял.. По литература вкъщи си пиша съчинението в час го слагам под чина и в удобен момент го слагам в/у краката и преписвам .. досега не са ме хващали .. дано и да не ме хванат ..пиша си и по ръцете
![]()
ПС: като напишеше съчиненията смачкайте няколко пъти листа не шушкастава по-мек .. :P
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!