Един доста сложен но перфектен метод за преписване... Това го е мислил братовчед ми аз го усъвршенствах :d

Ta така.Взимате 1 моливче и примерно си пишете формули не къде да е а на паркета (долу на пода) Ако е слънчево просто сте перфектни пишете го не точно под стола ви а напред и гледате слънцето да огрява тази част... Сядате и като погледнете надолу всичко се вижда перфектно...Забивате поглед надолу и най спокойно си четете и си пишете теста или класната.В един момент даскала ви забелязва и казва да се изправиш (най смешното е тука ) гледа под чина нищо ? Гледа на стола пак нищо ... ръцете ти гледа нищо...Телефона са ми искали и пак нищо ? Сядаш си и пак си гледаш надолу.... Даскалите нпр съм ги побърквал една даже седна до мен и ма гледаше 2 часа и пак не се усети :d Цаката е че графита от молива се вижда само на слънчева светлина ( ако сте го направили като хората няма как да се види без слънце ) и даскала всъщност трябва да седне на вашето място или много внимателно да се загледа в паркета и то пак трябва да си е осветено поне малко

Ако някой си направи труда да го прочете и го опита ще видите колко е успешно... Не става за класно по Литература но .. години по история области по География ... формули по математика ... термини по биология Просто ще бъдете ЦАРЕ Поздрави и успешно преписване!