- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови и начини за преписване :)))
Аз не си правя пищови попринцип,но на последното класно по Литература се наложи.Господина даде да си ползваме учебниците и аз под текстовете с моливче си пишаи той си минава покрай мен и не вижда,че преписвам...
![]()
за на дъската - пишеш в/у дланта на ръката..
за на чена - омалено копие на това което ти трябва .. и отново под дланта![]()
..никога не са ни хвашали
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Пиши си на ръкатаПървоначално написано от Mecholina
аз така правя понякога
![]()
![]()
Един доста сложен но перфектен метод за преписване... Това го е мислил братовчед ми аз го усъвршенствах :d
Ta така.Взимате 1 моливче и примерно си пишете формули не къде да е а на паркета (долу на пода) Ако е слънчево просто сте перфектни пишете го не точно под стола ви а напред и гледате слънцето да огрява тази част... Сядате и като погледнете надолу всичко се вижда перфектно...Забивате поглед надолу и най спокойно си четете и си пишете теста или класната.В един момент даскала ви забелязва и казва да се изправиш (най смешното е тука ) гледа под чина нищо ? Гледа на стола пак нищо ... ръцете ти гледа нищо...Телефона са ми искали и пак нищо ? Сядаш си и пак си гледаш надолу.... Даскалите нпр съм ги побърквал една даже седна до мен и ма гледаше 2 часа и пак не се усети :d Цаката е че графита от молива се вижда само на слънчева светлина ( ако сте го направили като хората няма как да се види без слънце ) и даскала всъщност трябва да седне на вашето място или много внимателно да се загледа в паркета и то пак трябва да си е осветено поне малко![]()
Ако някой си направи труда да го прочете и го опита ще видите колко е успешно... Не става за класно по Литература но .. години по история области по География ... формули по математика ... термини по биологияПросто ще бъдете ЦАРЕ
Поздрави и успешно преписване!
![]()
![]()
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ползвам пищови само по история защото трудно запомням годините! Принтирам на едно листче важните дати с много малък шпифт и го закачам със някаква значка за вътрешната страна на блузата ми. Ако случайно госпожата ме пита какво правя, казвам че етикетът на блузата ме дразни! Досега винаги е минавало!![]()
Но това с молива ме уби!![]()
ами за тези с принтерче ще е мн удобно ........ значи на един обикновен лист пишете инфото с мн малък шрифт и си го изкарвате след това ред по ред залепяте тиксо в/у написаното и мокрите с вода целия лист и махате тиксото и после са останали следи от хартия просто ги махате с пръст и оставяа прозрачно тиксо с шрифт![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На едно малко листче, което криеш под чина или направо от учебника, който отново криеш под чина. Това ми се е случвало само по Немски.![]()
Ваканция, пък вие говорите за у-ще...
Who's next!
Ами това е раздел Училище и приятели .. нормалноПървоначално написано от Force_bladeR
Хора, вие сте истински факири в преписването, ама да ви кажа всичките ви методи могат да се прецакат по някакъв начин! Повечето от методите изискват учебник, помагало, несесер или нещо такова, както и предварителна подготовка вкъщи... Тъй че не помагат ако имаш изненадващо контролно по история(разбрал си първия час и няма как да си изтичкаш вкъщи и да си напишеш нещицата н спокойствие), а пък госпожата ти(поне моята) не позволява никакви неща на чина и под него, освен молив, гумичка, химикал и листа с контролното. Така... Остават няколко варианта. Този с химкала - отпада, защото не искаш да си съсипеш химикала или пък никой не си носи пергел. Този с полата - ами ако нямаш пола(пък и да имаш, ако е зима чорпогащникът ти най - вероятно е прекалено дебел, за да видиш нещо през него...)?! Този с написаното с молив на паркета - трябва светлина! Този с дланите - голяма вероятност да те хванат(както и ако преписваш от съученик!) Дотук - лошо! Последният вариант е някой да ти подсказва... Ако наблизо до теб седи гениий(или по - вероятно зубър), предлагам няколко варианта: Има едни моливи, които си вървят комплект с една гумичка с дупка(гумичката обикновено е капачката на молива.), та пишеш на едно листче от 1 до незнмсиколко(броят на въпросите), нагъваш го и съученикът ти си пише отговорите, докато ти се опитваш все пак да докараш нещо. После взимаш гумичката и си преписваш. Когато даскалката мине покрай теб пъхаш листчето под контролната и си готов! Методът действа безотказно! Докарах на един съученик двадесет и пет точки на външното оценяване с този метод.
Ние бяхме седнали най - отзад, но мисля, че методът би действал и на по-преден чин. Обаче ако нямате такава гумичка става и това със пръстите. Ние, пак със същият съученик, го правихме, ама май заподозряха нещо. Ние въпросите ги казвахме без звук и четяхме по устните. Не е трудно стига да изговаряш думите ястно със устните си. И ако не ви се рискува със това, може да използвате и това дето пъхаш листчето не в гумичка, ами в химикал. Ама е още по - рисковано, щото ще бъде странно, ако на всяка минута си разменяте един химикал, при положение, че и двамата имате, и на всичкото отгоре само го отваряте и затваряте! Освен това не ви съветвам да пишете направо на гума, защото трудно се пише и чете. Та така... Ако обаче не сте намерили съученик да ви подсказва, може да ползвате това с ръцете, ама пишете не по дланите, ами от вътрешната част на пръстите(без палците), за да не се збелязва. Като свършите, отивате до тоалетната и си миете ръцете. Пък и да не ви датат - нищо! Друг вариант е да си напишете отговорите на малки листчета, да ги нагънете и да ги скриете като ги набучите отзад на обеците си.
Ако ви попитат какво правите, просто казвате, че обиците ви дразнят и ги махате, или пък казвате, че косата ви се е закачила отзад за обеците. Единственият проблем на този начин е, че трябва да сте момиче. И колкото по - дълга коса имате, толкова повече листчета можете да набутате отзад.
Та това е от мен... Надявам се, че съм помогнала...
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
Зависи от учителя и предмета.Има нещо,по които е невъзможно да препиша.Но има и такива,по които не отварям учебник,а винаги имам шестици.
В нашия клас имаше какви ли не способи за преписване-писане на отговорите по чинове,столове,дрехи,обувк ,крака,ръце,листчета и т.н. и т.н.Имаше един супер оригинален случай,когато едни мои съученички бяха направили цяла схема,за да си изкарат контролното по география.Едната не влезе в часа,както и аз,между другото.Бях с нея.Приятелката й си влезе,седна на последния чин,сложи си слушалки,там хендсфри и т.н. и другата й диктува по телефона отговорите.На следващия ден обратното.Другата влиза и си прави теста.Купувахме си отговорите.Какво ли не сме измисляли...
Сега ще съм в нов клас и ново даскало и ще видиме как ще се развият нещата,но са ми казвали,че на новото място е по-строго и може и да нямам тая възможност да преписвам...
В по-смотаните часове,където не гледаха толкова даскалите направо от учебниците си преписвахме,криехме ги под чиновете и така.Можеш да си направиш и малко пищовче на лист и да си го скриеш в несесера.Или примерно ако ти е прозрачна химикалката мушкаш листа в нея около пълнителя и пак върши работа.Това съм го правила по физика.Можеш да си напишеш отговорите на телефона и да се правиш,че гледаш колко е часа.Можеш да си го напишеш и на салфетка и да си я мушнеш пак в пакетчето със салфетките и ги оставяш пред тебе и си четеш.Може и на пода да си го напишеш,ако има паркет.
Стига човек да е изобретателен,има много начини.![]()
Fashion is my passion.
Моята класна ни изпитва с отворен учебник и когато е затворен тя ни кара да го отворим и затова не ми се налага да преписвам при нея но при другите даскали се налага
С един приятел имаме гениален начин.... Седим един зад друг и аз съм отпред. Той си държи краката опънати да са близко до мене и ако някой има да пита нещо- аз си свивам краката или ако той има нещо ме побутва леко докато г-жата не гледа. След тва вече е цялата работа. Побутваме се с левия крак или десния, зависи както се разберем, е за въпросите, а другия за отговора. Обикновено преди контролно се наговаряме примерно с двата крака едновременно е, ако не знаеш или пък, ако не си разбрал кой е въпроса и така.![]()
Начини много. Преди цъкахме с химикалките по чина, ама тос начин не беше мн як щото постоянно кът цъкаш с тая химикалка все ще те разберат някога...
![]()
![]()
Цар съм.! формулки и датии на ръката и си слагам дооста гривнички (на ръката с датите) и поссле само си ги "понамествам" иначе по литература.. малки листчета на отделни странички.. :P :P :P
I'm Busy.!
You're Ugly.!
Have a Nice Day..!![]()
![]()
Тоя начин сигурно някой го е правил ама аз да кажа.Пиша всичко каквото ми трябва с ситен шрифт на кецовете,но нe на подметката от страни,гумената част.Никога не са ме хващали аз обаче на първото ми яко преписване в 4-ти клас на външно оценяване по нещо май че беше по История (не помня вече как се наричаше тогава) написала съм си всичко на 1 лист сложила съм го в чантата квесторите гледат,аз на първия чин.обаче преписсс...как не ме хванаха не знам.Обаче гаджето мИ за това че не може да крие пищовите му написаха 1-ца,ужас направо.
Аз имам един друг начинами принтирам си това което ми трябва,но в малък шрифт около 3-5px.После като си го принтирам с дебелото (широкото тиксо) залепвам внимателно върху текста,ама точно върху него.Хубаво натискам върху тиксото с пръсти.След това отивам в банята и мокря листа на който съм принтирала.Целият.След това го обелвам или нещо такова...смисъл такъв самият лист го махам от тиксото и то текста си е останал на тиксото.След това ако не лепи вече с лепило го намазвам и го залепям в/у чаша,молив,химикал,на стола на тоз дет седи пред мен
на чина в тетрадка...на подметки на ръката,на краката...абе където си искам.Никога досега не са ме хващали :P
Не ми пука за вашето тъпо мнение!
Ооо, аз съм спец по пищовите! Но всичко зависи от учителя. Аз например по музика си слагам учебника и тетрадката на чина и преписвам, госпожата е на бюрото и "уж" не вижда. Иначе ето идеи за пищови:
1. Взимате пергел и пишете какво искате върху химикала или молива си. (помага по математика за формулите)
2. Взимате не много голямо листче (колкото по-малко е, толкова по-добре) и пишете колкото можете по ситно, за да поберете повече информация и ако искате можете да го сгънете на хармоника.
3. Пишете си по ръцете, краката и т.н. - това не ви го препоръчвам много много, защото ако помислят, че преписвате, ще искат да ви видят ръцете например, нали? И така не може да скриете уликите, а например ако имате малко листче бързо може да го скриете някъде, например в чорапа
4. Ако учителите дават да пиете вода в час от шишета, махате етикета на бутилката и пишете от вътрешната страна на етикета каквото ви трябва и го залепвате.
5. Пишете нужните неща на телефона и "уж", че си гледате часа.
6. Криете го в несесера.
7. Ако имате метален несесер (такъв който е с капак отгоре), от вътрешната страна на капака може да залепите лист с нужната информация.![]()
8. Издълбавате си гумичката и залепвате малко написано листче.
9. Пишете по чина с молив или по стола каквото ви трябва.
10. Царски пищов. (предполагам го знаете)
Не ми се пише повече, ако искате използвайте ми начините![]()
Пищови и начини за преписване си има колкото щеш.Въпроса е до къде ще ти помогне това и ако те хванат какви са последствията.
Моя клас сме страшни диваци и всички преписваме по тестовете.Имаме една госпожа, при която сме много явни.Смисъл такъв, че моята приятелка си прави пищови по 1-2 листа ГОЛЯМ ФОРМАТ и като ги опъне...Хич не мога да кажа, че не е явна.
Въпроса си е и до учителите, защото си мисля, че ни виждат все пак.Може би ни остават да хитруваме за да изкараме по-високи оценки и по този начин и те да се докажат, че преподават стойностно.
Само да кажа, че ако си подготвяте старателно пищовите накрая ще се окаже, че нямате нужда от тях.![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
пичове, аз намерих много як начин за преписване, преди няколко месеца си купих тази невидима химикалка и си преписвам като луд, учителите няма как да ме хванат просто, като се усъмнят идват при мен и гледат бял листхихихиих имам само петици и шестици ^^
хихихи, реклама
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз правя пищови само то литература и понякога си преписвам по математика формулите.
Цар съм по литература или когато пишем съчинения(география,истори я)
По литература(класни или съчинения)
Ето един,който винаги се получава при мен:
Вкъщи правя темата(може и повече докато не улуча криво ляво за 5 1/2)
След това в час сядам на най-последния чин.
Крия черновата в една тетрадка и на един празен лист пиша "чернова" както и на този с
пищова,понеже първия час винаги правим черновите.Учителя си сяда на стола и не ни обръща внимание.
След това преписвам пищова на беловата.След края на часа давам пищова като чернова.
Стоя 15 минути в часа и драскам все едно пиша и излизам 30 минути по-рано.Кеф!
По история:
Казвам на учителя,че ще си прикривам с тетрадката по
чужди езици.На гърба на тетрадката на латиница пиша
определения.Понеже даскала е стар не разбира и си мисли,че пише на инглиш.
Телефонно:
Крия листчета в отделението за батерия и слагам батерията
в калъфа на телефона.
Сядам на последния чин и вадя от несесера тънки листчета с по-важните неща.
Това го правя най-често по история.Пиша годините и тн.
Още се чудя как не ме хващат!
А за тая UV химикалка,иска пари ама си заслужава.
Извинявам се, че отваря стара тема, но моля за помощ.
В петък имам тест по история, вероятно на всичкия материал дотук, а аз по история съм брутално зле.Моля ви препоръчайте ми някакъв пищов
Аз седя на 1вия чин пред бюрото, откъм прозореца. Прозореца има перваз, а бюрото е на подиома и е по-високо от чина. Даскалицата ми е непозната, не знам какво прави на тестовете ;/ Който учи в смг сиг. я познава.
Също ако знаете къде около смг продават от онези невидимите химикалки, дето написаното се осветява с някаква лампичка за да се види ще съм ви благодарна да ми кажете.
Мерси![]()
Последно редактирано от Junona_ : 11-10-2012 на 12:32