.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 142
    Голям фен
    Град
    В нас :]
    Аз не си правя пищови попринцип,но на последното класно по Литература се наложи.Господина даде да си ползваме учебниците и аз под текстовете с моливче си пиша и той си минава покрай мен и не вижда,че преписвам...

Град
    Чирпан
    за на дъската - пишеш в/у дланта на ръката..
    за на чена - омалено копие на това което ти трябва .. и отново под дланта

..никога не са ни хвашали
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Mecholina
    Moje li nqkoi da mi dade idea kak da prepisvam po himiq dokato sum na duskata ... zashtoto az pravq opiti no vseki put me hvashtat
    Пиши си на ръката аз така правя понякога

Голям фен Аватара на FantaMen
    Един доста сложен но перфектен метод за преписване... Това го е мислил братовчед ми аз го усъвршенствах :d

Ta така.Взимате 1 моливче и примерно си пишете формули не къде да е а на паркета (долу на пода) Ако е слънчево просто сте перфектни пишете го не точно под стола ви а напред и гледате слънцето да огрява тази част... Сядате и като погледнете надолу всичко се вижда перфектно...Забивате поглед надолу и най спокойно си четете и си пишете теста или класната.В един момент даскала ви забелязва и казва да се изправиш (най смешното е тука ) гледа под чина нищо ? Гледа на стола пак нищо ... ръцете ти гледа нищо...Телефона са ми искали и пак нищо ? Сядаш си и пак си гледаш надолу.... Даскалите нпр съм ги побърквал една даже седна до мен и ма гледаше 2 часа и пак не се усети :d Цаката е че графита от молива се вижда само на слънчева светлина ( ако сте го направили като хората няма как да се види без слънце ) и даскала всъщност трябва да седне на вашето място или много внимателно да се загледа в паркета и то пак трябва да си е осветено поне малко

Ако някой си направи труда да го прочете и го опита ще видите колко е успешно... Не става за класно по Литература но .. години по история области по География ... формули по математика ... термини по биология Просто ще бъдете ЦАРЕ Поздрави и успешно преписване!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Ползвам пищови само по история защото трудно запомням годините! Принтирам на едно листче важните дати с много малък шпифт и го закачам със някаква значка за вътрешната страна на блузата ми. Ако случайно госпожата ме пита какво правя, казвам че етикетът на блузата ме дразни! Досега винаги е минавало!
    Но това с молива ме уби!

ами за тези с принтерче ще е мн удобно ........ значи на един обикновен лист пишете инфото с мн малък шрифт и си го изкарвате след това ред по ред залепяте тиксо в/у написаното и мокрите с вода целия лист и махате тиксото и после са останали следи от хартия просто ги махате с пръст и оставяа прозрачно тиксо с шрифт

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    На едно малко листче, което криеш под чина или направо от учебника, който отново криеш под чина. Това ми се е случвало само по Немски.

Град
    във филма ..
    Ваканция, пък вие говорите за у-ще...

Who's next!

Град
    Russe
    Цитирай Първоначално написано от Force_bladeR
    Ваканция, пък вие говорите за у-ще...
    Ами това е раздел Училище и приятели .. нормално

Град
    Сливен
    Хора, вие сте истински факири в преписването, ама да ви кажа всичките ви методи могат да се прецакат по някакъв начин! Повечето от методите изискват учебник, помагало, несесер или нещо такова, както и предварителна подготовка вкъщи... Тъй че не помагат ако имаш изненадващо контролно по история(разбрал си първия час и няма как да си изтичкаш вкъщи и да си напишеш нещицата н спокойствие), а пък госпожата ти(поне моята) не позволява никакви неща на чина и под него, освен молив, гумичка, химикал и листа с контролното . Така... Остават няколко варианта. Този с химкала - отпада, защото не искаш да си съсипеш химикала или пък никой не си носи пергел. Този с полата - ами ако нямаш пола(пък и да имаш, ако е зима чорпогащникът ти най - вероятно е прекалено дебел, за да видиш нещо през него...)?! Този с написаното с молив на паркета - трябва светлина! Този с дланите - голяма вероятност да те хванат(както и ако преписваш от съученик!) Дотук - лошо! Последният вариант е някой да ти подсказва... Ако наблизо до теб седи гениий(или по - вероятно зубър), предлагам няколко варианта: Има едни моливи, които си вървят комплект с една гумичка с дупка(гумичката обикновено е капачката на молива.), та пишеш на едно листче от 1 до незнмсиколко(броят на въпросите), нагъваш го и съученикът ти си пише отговорите, докато ти се опитваш все пак да докараш нещо. После взимаш гумичката и си преписваш. Когато даскалката мине покрай теб пъхаш листчето под контролната и си готов! Методът действа безотказно! Докарах на един съученик двадесет и пет точки на външното оценяване с този метод. Ние бяхме седнали най - отзад, но мисля, че методът би действал и на по-преден чин. Обаче ако нямате такава гумичка става и това със пръстите. Ние, пак със същият съученик, го правихме, ама май заподозряха нещо. Ние въпросите ги казвахме без звук и четяхме по устните. Не е трудно стига да изговаряш думите ястно със устните си. И ако не ви се рискува със това, може да използвате и това дето пъхаш листчето не в гумичка, ами в химикал. Ама е още по - рисковано, щото ще бъде странно, ако на всяка минута си разменяте един химикал, при положение, че и двамата имате, и на всичкото отгоре само го отваряте и затваряте! Освен това не ви съветвам да пишете направо на гума, защото трудно се пише и чете. Та така... Ако обаче не сте намерили съученик да ви подсказва, може да ползвате това с ръцете, ама пишете не по дланите, ами от вътрешната част на пръстите(без палците), за да не се збелязва. Като свършите, отивате до тоалетната и си миете ръцете. Пък и да не ви датат - нищо! Друг вариант е да си напишете отговорите на малки листчета, да ги нагънете и да ги скриете като ги набучите отзад на обеците си. Ако ви попитат какво правите, просто казвате, че обиците ви дразнят и ги махате, или пък казвате, че косата ви се е закачила отзад за обеците. Единственият проблем на този начин е, че трябва да сте момиче. И колкото по - дълга коса имате, толкова повече листчета можете да набутате отзад. Та това е от мен... Надявам се, че съм помогнала...
    JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!

Зависи от учителя и предмета.Има нещо,по които е невъзможно да препиша.Но има и такива,по които не отварям учебник,а винаги имам шестици.
    В нашия клас имаше какви ли не способи за преписване-писане на отговорите по чинове,столове,дрехи,обувк ,крака,ръце,листчета и т.н. и т.н.Имаше един супер оригинален случай,когато едни мои съученички бяха направили цяла схема,за да си изкарат контролното по география.Едната не влезе в часа,както и аз,между другото.Бях с нея.Приятелката й си влезе,седна на последния чин,сложи си слушалки,там хендсфри и т.н. и другата й диктува по телефона отговорите.На следващия ден обратното.Другата влиза и си прави теста.Купувахме си отговорите.Какво ли не сме измисляли...
    Сега ще съм в нов клас и ново даскало и ще видиме как ще се развият нещата,но са ми казвали,че на новото място е по-строго и може и да нямам тая възможност да преписвам...
    В по-смотаните часове,където не гледаха толкова даскалите направо от учебниците си преписвахме,криехме ги под чиновете и така.Можеш да си направиш и малко пищовче на лист и да си го скриеш в несесера.Или примерно ако ти е прозрачна химикалката мушкаш листа в нея около пълнителя и пак върши работа.Това съм го правила по физика. Можеш да си напишеш отговорите на телефона и да се правиш,че гледаш колко е часа.Можеш да си го напишеш и на салфетка и да си я мушнеш пак в пакетчето със салфетките и ги оставяш пред тебе и си четеш.Може и на пода да си го напишеш,ако има паркет.
    Стига човек да е изобретателен,има много начини.
    Fashion is my passion.

Моята класна ни изпитва с отворен учебник и когато е затворен тя ни кара да го отворим и затова не ми се налага да преписвам при нея но при другите даскали се налага

Последно беше по история едни годинки на ръчичката.

С един приятел имаме гениален начин.... Седим един зад друг и аз съм отпред. Той си държи краката опънати да са близко до мене и ако някой има да пита нещо- аз си свивам краката или ако той има нещо ме побутва леко докато г-жата не гледа. След тва вече е цялата работа. Побутваме се с левия крак или десния, зависи както се разберем, е за въпросите, а другия за отговора. Обикновено преди контролно се наговаряме примерно с двата крака едновременно е, ако не знаеш или пък, ако не си разбрал кой е въпроса и така. Начини много. Преди цъкахме с химикалките по чина, ама тос начин не беше мн як щото постоянно кът цъкаш с тая химикалка все ще те разберат някога...

Цар съм.! формулки и датии на ръката и си слагам дооста гривнички (на ръката с датите) и поссле само си ги "понамествам" иначе по литература.. малки листчета на отделни странички.. :P :P :P
    I'm Busy.!
    You're Ugly.!
    Have a Nice Day..!

Talking

Цитирай Първоначално написано от pampers Виж мнението
    въйййй лице от къде го нау4ихте този език беее кажи моля те аз мн искам го нау4а..лелеле
    хах, елфическия фтв
    най-яко е да напишеш квото ти трябва, лепваш тиксо и измиваш хатрията - то написаното остава
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Тоя начин сигурно някой го е правил ама аз да кажа.Пиша всичко каквото ми трябва с ситен шрифт на кецовете,но нe на подметката от страни,гумената част.Никога не са ме хващали аз обаче на първото ми яко преписване в 4-ти клас на външно оценяване по нещо май че беше по История (не помня вече как се наричаше тогава) написала съм си всичко на 1 лист сложила съм го в чантата квесторите гледат,аз на първия чин.обаче преписсс...как не ме хванаха не знам.Обаче гаджето мИ за това че не може да крие пищовите му написаха 1-ца,ужас направо.

Град
    Варна
    Аз имам един друг начин ами принтирам си това което ми трябва,но в малък шрифт около 3-5px.После като си го принтирам с дебелото (широкото тиксо) залепвам внимателно върху текста,ама точно върху него.Хубаво натискам върху тиксото с пръсти.След това отивам в банята и мокря листа на който съм принтирала.Целият.След това го обелвам или нещо такова...смисъл такъв самият лист го махам от тиксото и то текста си е останал на тиксото.След това ако не лепи вече с лепило го намазвам и го залепям в/у чаша,молив,химикал,на стола на тоз дет седи пред мен на чина в тетрадка...на подметки на ръката,на краката...абе където си искам.Никога досега не са ме хващали :P
    Не ми пука за вашето тъпо мнение!

Ооо, аз съм спец по пищовите! Но всичко зависи от учителя. Аз например по музика си слагам учебника и тетрадката на чина и преписвам, госпожата е на бюрото и "уж" не вижда. Иначе ето идеи за пищови:

1. Взимате пергел и пишете какво искате върху химикала или молива си. (помага по математика за формулите)
    2. Взимате не много голямо листче (колкото по-малко е, толкова по-добре) и пишете колкото можете по ситно, за да поберете повече информация и ако искате можете да го сгънете на хармоника.
    3. Пишете си по ръцете, краката и т.н. - това не ви го препоръчвам много много, защото ако помислят, че преписвате, ще искат да ви видят ръцете например, нали? И така не може да скриете уликите, а например ако имате малко листче бързо може да го скриете някъде, например в чорапа
    4. Ако учителите дават да пиете вода в час от шишета, махате етикета на бутилката и пишете от вътрешната страна на етикета каквото ви трябва и го залепвате.
    5. Пишете нужните неща на телефона и "уж", че си гледате часа.
    6. Криете го в несесера.
    7. Ако имате метален несесер (такъв който е с капак отгоре), от вътрешната страна на капака може да залепите лист с нужната информация.
    8. Издълбавате си гумичката и залепвате малко написано листче.
    9. Пишете по чина с молив или по стола каквото ви трябва.
    10. Царски пищов. (предполагам го знаете)

Не ми се пише повече, ако искате използвайте ми начините

Пищови и начини за преписване си има колкото щеш.Въпроса е до къде ще ти помогне това и ако те хванат какви са последствията.
    Моя клас сме страшни диваци и всички преписваме по тестовете.Имаме една госпожа, при която сме много явни.Смисъл такъв, че моята приятелка си прави пищови по 1-2 листа ГОЛЯМ ФОРМАТ и като ги опъне...Хич не мога да кажа, че не е явна.

Въпроса си е и до учителите, защото си мисля, че ни виждат все пак.Може би ни остават да хитруваме за да изкараме по-високи оценки и по този начин и те да се докажат, че преподават стойностно.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Само да кажа, че ако си подготвяте старателно пищовите накрая ще се окаже, че нямате нужда от тях.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

пичове, аз намерих много як начин за преписване, преди няколко месеца си купих тази невидима химикалка и си преписвам като луд, учителите няма как да ме хванат просто, като се усъмнят идват при мен и гледат бял лист хихихиих имам само петици и шестици ^^

хихихи, реклама
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Аз правя пищови само то литература и понякога си преписвам по математика формулите.
    Цар съм по литература или когато пишем съчинения(география,истори я)

По литература(класни или съчинения)

Ето един,който винаги се получава при мен:
    Вкъщи правя темата(може и повече докато не улуча криво ляво за 5 1/2)

След това в час сядам на най-последния чин.
    Крия черновата в една тетрадка и на един празен лист пиша "чернова" както и на този с
    пищова,понеже първия час винаги правим черновите.Учителя си сяда на стола и не ни обръща внимание.
    След това преписвам пищова на беловата.След края на часа давам пищова като чернова.
    Стоя 15 минути в часа и драскам все едно пиша и излизам 30 минути по-рано.Кеф!

По история:
    Казвам на учителя,че ще си прикривам с тетрадката по
    чужди езици.На гърба на тетрадката на латиница пиша
    определения.Понеже даскала е стар не разбира и си мисли,че пише на инглиш.

Телефонно:
    Крия листчета в отделението за батерия и слагам батерията
    в калъфа на телефона.

Сядам на последния чин и вадя от несесера тънки листчета с по-важните неща.
    Това го правя най-често по история.Пиша годините и тн.

Още се чудя как не ме хващат!

А за тая UV химикалка,иска пари ама си заслужава.

Red face

Извинявам се, че отваря стара тема, но моля за помощ.
    В петък имам тест по история, вероятно на всичкия материал дотук, а аз по история съм брутално зле. Моля ви препоръчайте ми някакъв пищов Аз седя на 1вия чин пред бюрото, откъм прозореца. Прозореца има перваз, а бюрото е на подиома и е по-високо от чина. Даскалицата ми е непозната, не знам какво прави на тестовете ;/ Който учи в смг сиг. я познава.
    Също ако знаете къде около смг продават от онези невидимите химикалки, дето написаното се осветява с някаква лампичка за да се види ще съм ви благодарна да ми кажете.
    Мерси
    Последно редактирано от Junona_ : 11-10-2012 на 12:32

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си