.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: EDNO ????-4e

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com

EDNO ????-4e

Zdraveite! Iskam da vi popitam, izvinqvam se ako ima takava tema, no prosto nqmah vreme d tursia pove4e.. iskah d vi pitam, 4etoh drugi temi i malko se oburkah.. ako imam napravlenie ot li4niq lekar, ginekologa mi bezplaten li 6te bude??? pregleda de.. molq vi kajete mi, za6toto sled 2 4asa trqbva da izlezna.. pls pls pls.. mnogo vi blagodaria predvaritelno!

С направлени от личния лекар за какъвто и да е специалист, всичко е безплатно, включително и гинеколога

morski_o4i4ki
    Guest
    Spored men 6tom kato ima6 napravlenie bi trqbvalo da ne pla6ta6.Moje da ti kajat samo da plati6 potrebitelska taksa,koqto e 1.60 lv.USPEH!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами мисля,че е безплатно.

Супер фен Аватара на SpAcE_LaDy
    Град
    София // www.trancebg.com
    Aha, mnogo mnogo vi blagodaria! adski mnogo! mnogo sum pritesnena, za6toto z purvi put 6te hodq na ginekolog i imam i problem.. mai.. i me e buze qko, a ako trqbva6e i d pla6tam.. olileee.. misi mnogo!

Цитирай Първоначално написано от SpAcE_LaDy
    Aha, mnogo mnogo vi blagodaria! adski mnogo! mnogo sum pritesnena, za6toto z purvi put 6te hodq na ginekolog i imam i problem.. mai.. i me e buze qko, a ako trqbva6e i d pla6tam.. olileee.. misi mnogo!
    С този отговор считам темата за приключена, а и си нарушила 1 и 7 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си