.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Guest

Ugolemqvane na busta?!

zdr na vsichki.Ami problema e sledniq(ako moje da se nareche taka,no pone za men e)az sym momiche na 15 godini(pochti)a gyrdite mi sa mnogo malki daje nai malkiq nomer sutien mi e hlabav.Tyy...iskam da vi popitam nqkoi znae li metodi ili hapchetaa...i az nz kakvo tochno za ugolemqvane na grydnata obikolka?PLS ako nqkoi znae da pishe zashtoto mi e mn kofti taka

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    sloji si LINUX

Guest
    abre vie ste se poburkali totalno..tc tc tc mili4ka samo6te ti kaja 4e na 15 organizamut ti o6te ne se e dorazvil az poznavam edna deto e na 12g. a ima grudna obikolka 91 sm. vsi4ko si e do 4oveka ili do samoto tqlo

Голям фен
    Боцкай силикона и нЕма А се пУашориш! \/
    Животът е БРЯГ!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    каквото и да направиш - хапчета, упражнения и т.н. знай, че още не си се развила напълно.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Изчакай още няколко години и тогава питай.

Ехе....щи пораснат бе...а за кво слагаш сутиен тогава?

Имам една позната дето преди две години беше плоска... а сега набъбна и има адския бюст Изчакай още 2-3 години и тогава вече питай

VSQKO NE6TO S VREMETO SI

Guest
    Аз никога не съм гледал гърдите, даже ако са прекалено големи за мен е недостатък. Не мисля, че някой ще те зарежи само защото имаш малки гърди. Аз поне никога не бих го направил ама не ме гледай мен - аз съм извратен Дори и да не ти порастнат не се притеснявай. Апък ако никой не те иска с малки гърди... обади ми се на мен

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    osthe si na 15 .. ima mnoogo da rastat oshte

Yupeeee !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`

Повече от фен
    osthe si na 14 .. ima mnoogo da rastat oshte
    14! За къде бързаш? Организма не ти се е развил все още!

pii poveche boza.xaxaxaxax.kvo se pritesnqvash be,i da ne porasnat tva trqa da e nai -malkoto,koeto da te trevoji.az syshto sym na 15.do minalata godina nqmah gyrdi, a sq sa dovolno.haresvam si gi.ne se priqtesnqvai shte porasnat

не се притеснявай,аз също имам малки гърди (на 16 съм) ама тва не ме притеснява особено,все пак има време да растат особено при теб,та ти още нямаш 15 години,не бързай,пък и малките гърди са на мода сега пове4ето мом4ета не харесват някви огромни,а по мани4ки и стегнати,ще пораснат и ше си доволна,не прави нищо за да се променяш

ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!

Намери си некой да ти ги мача всеки ден и по цял ден и ше пораснат

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Guest
    abe tva sa gluposti tova 4e e na 15 nezna4i 4e e malka i zatova nqma gurdi,tva si e ot organizma spored men,mila ne se pritesnqvai 6te porasnat ne gi pravi ni6to

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ

Re: Ugolemqvane na busta?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr na vsichki.Ami problema e sledniq(ako moje da se nareche taka,no pone za men e)az sym momiche na 15 godini(pochti)a gyrdite mi sa mnogo malki daje nai malkiq nomer sutien mi e hlabav.Tyy...iskam da vi popitam nqkoi znae li metodi ili hapchetaa...i az nz kakvo tochno za ugolemqvane na grydnata obikolka?PLS ako nqkoi znae da pishe zashtoto mi e mn kofti taka
    проверявала съм
    нема ни6то осв силикон или ръгане на мазнини от задника в бюста
    тъи 4е се харесаи такава квато си или си купи подплънки
    приеми го-->безпомо6тна си и тр да 4ака6 поне до 20 за имплантанти
    живота е гаден
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Kakto te nadarila prirodata,tay chte e!Ot hapcheta niama polza-samo chte si hvarlich parite na viatara i dori moje da napalneech ot tiah!Zavisi i kolko si slaba,razbira se-ako si nekva kliochta,normalno e da sa ti malki,moia savet e da hapvach povechko,da ponapalneech i vsichko chte se opravi!Ako pak i togava ne stane,ili se primiriavach,ili pak,ako se draznich chak tolkova mnogo,chakach do 18g i g-din Silikoncho idva na pomoch(koeto lichno az ne udobriavam)!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Какъв ти силикон, бе.
    Каквото ти е дал дядо Боже това ще е.
    Още си малка,има да растааат.Ехеее.Спокойно не се комплексирай.Ти само ако знаеш колко много момчета харесват с по-малки гърди..Пък и големите пречат,тежат,увисват....
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Спокойно, гърдите на са всичко! Ако имаш симпатично лице, готин характер и малко дупе, на никой няма да му пука, че гърдите са ти малки. Все пак не може всички да имат големи. Тепърва ще се развиваш още, не само до 18-20, но и след като родиш. Както казаха, по - големите гърди създават проблеми, а и лесно увисват. Радвай се на това, което имаш, не се срамувай и знай, че все още ще се развиват.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Град
    Plovdiv

До колкото съм запознат имаш още 3 години да растеш не се притеснявай мн важно, че нямаш не те са важното

Но иначе да пиеш мхм БОЗаааАаа
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Цитирай Първоначално написано от PY_MACKA
    проверявала съм
    нема ни6то осв силикон или ръгане на мазнини от задника в бюста
    тъи 4е се харесаи такава квато си или си купи подплънки
    приеми го-->безпомо6тна си и тр да 4ака6 поне до 20 за имплантанти
    живота е гаден
    Против импланти
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    abe tva sa gluposti tova 4e e na 15 nezna4i 4e e malka i zatova nqma gurdi,tva si e ot organizma spored men,mila ne se pritesnqvai 6te porasnat ne gi pravi ni6to
    и аз така мисля ..тва просто си е ..ген ли деа знам ..или имаш или нямаш тва е положението ...но не мисля че да имаш големи гърди е някакаво предимство или нещо такова ... просто трябва да се харесваш такава каквато си ..... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си