- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Загадки
Добре, айде, ето ви още нещо:
Купува се!
Който го купи - не го ползва!
Който го ползва - не го вижда!
Какво е това нещо?![]()
Слънчеви очила?
Шапка?
Лещи?
Не.
Малък жокер: предмет е и е с форма на правоъгълник...
Мии нз как да подскажа...когато човек остарее какво става с него...ии за това се ползва ....... думата
P.S. Сори за тъпото обяснение, ама не съм мн добра в тея неща![]()
за тази загадка не се сещам... но има една.. на която не знам отговора.. Зебрите бели на черни райета ли са,или черни на бели райета ?![]()
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
хаахахах и май никой не го знае...![]()
Гроб...Първоначално написано от bob4eto
П.С. Наистина отговора на моята загадка е, че е спал по време на работа
mi i kovcheg vyrshi ralta...makar che ne e s forma na pravoygylnik...to pyk groba se 1 e de...nqkoi ne e dobre s geometrichnite tela
a na bas,4e beli na 4erni raieta...Първоначално написано от MinD|ConTroL_F
![]()
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Игра на наркомани:
Нужни са 2 стола, 2-ма наркомани и една празна стая. В какво се състои играта им.
Подсказка единия трябва да е с вързани очи
Ковчег беше верния отговор...е за правоъгълника не е баш правоъгълник, ама карай, то за здраве![]()
Kajete mi teq hqhq:
1.Pravo pruskaosredata s bukvata "у"?Shto e to?
2.Az otpred,toi zad men.Zapochva s "к",zavurshva s "р",a posredata "у" shto e to??
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Kajete mi teq hqhq:
1.Pravo pruskaosredata s bukvata "у"?Shto e to?
2.Az otpred,toi zad men.Zapochva s "к",zavurshva s "р",a posredata "у" shto e to??
ami кондуктор e verniq otgovorПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ванчо-блондин
Ганчо-рижав
Данчо-брюнет
Ванчо е рижав
Ганчо е рус
Данчо е кестеняв.
Ако редположим, че третото твърдение е единственото вярно, следователно твърдението Ганчо не е рус е грешно и Ганчо е рус. Твърдението, че Ванчо е рус също е грешно и за него остава да е кестеняв или рижав. Но Данчо не е рижав, следователно е кестеняв (защото Ганчо е рус) и така остава за Ванчо, че е рижав.
Не знам дали го обясних, ама толкова...
Saatana vittu perkele hate crew!
Да ве брат, ама тряа кажеш щоПървоначално написано от XePouH
![]()
ми щот нали е казано Ванчо е блондин,а Ганчо че не е брюнет,а Данчо не е рижавПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
ХаХаХаХаХаХа много си зле найстина, само едното е вярноПървоначално написано от XePouH
![]()
А по-смислен отовор дади Boot
ПП. ХеРо и друг път да четеш кат хората![]()
хубоу прост съмПървоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()