- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6 първи и последни в любовта
1. първото влюбване - в първия. последното, което е и второ - в един изрод... и той беше влюбен в мене, бяхме заедно, ама вече толкова се промених, че както казват приятелите му "той никога не би те погледнал". но на мен вече не ми дремеПървоначално написано от CutiE
)
2. първата... на гробищата на село... романтика, нали? последната... в тролей или номер 4, или номер 11.
3. първия... нарисуван графит с името ми, от първия. последния - медальон, керамика, ръчна изработка от Велико Търново.
4. първия... не помня. последния - на един норвежец. подарих му една моя супер стара гривна, още от детството ми.
5. първия път ми изневери първото момче, с което съм се целувала. беше гадно. втория... не знам и не ме интересува. просто защото оттогава винаги аз първа изневерявам. и ако е някой, в който не съм влюбена - не ми дреме. и тъй като съм се влюбвала само два пъти...
6. първия... не помня вече. а последния - миналия ден. ходих на гости на едно момче, с което се запознахме на улицата. егати сладура е тоя) и си заслужаваше преживяването...
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!