Цитирай Първоначално написано от CutiE
Разкажете за вашите първи и последни
Първото и последното ви влюбване ?
Първата и последната ви целувка ?
Първият и последения подарък полу4ен от гадже?
Първият и последния подарък подарен на гадже ?
Първият и последния път,когато ви изневериха ?
Първият и последния път,когато вие изневерихте?
1. първото влюбване - в първия. последното, което е и второ - в един изрод... и той беше влюбен в мене, бяхме заедно, ама вече толкова се промених, че както казват приятелите му "той никога не би те погледнал". но на мен вече не ми дреме)
2. първата... на гробищата на село... романтика, нали? последната... в тролей или номер 4, или номер 11.
3. първия... нарисуван графит с името ми, от първия. последния - медальон, керамика, ръчна изработка от Велико Търново.
4. първия... не помня. последния - на един норвежец. подарих му една моя супер стара гривна, още от детството ми.
5. първия път ми изневери първото момче, с което съм се целувала. беше гадно. втория... не знам и не ме интересува. просто защото оттогава винаги аз първа изневерявам. и ако е някой, в който не съм влюбена - не ми дреме. и тъй като съм се влюбвала само два пъти...
6. първия... не помня вече. а последния - миналия ден. ходих на гости на едно момче, с което се запознахме на улицата. егати сладура е тоя) и си заслужаваше преживяването...