Грехота ще е да не отговоря на собствената си тема
Първото и последното ви влюбване ? Първото беше преди 2 години...несподелено за жалост Последното...е нещо прекрасно за мен,но не съм сигурна дали има бъдеще...
Първата и последната ви целувка ? Първата беше на 15.07.2005г след като мом4ето ме изпрати Последната беше на 14.07 тази година,докъто лежахме гушнати и гледахме филм =D>
Първият и последения подарък полу4ен от гадже? Първият беше плюшен клю4одържател във формата на сърце,което като натиснеш се смее и казва "I love you" Последният беше плюшено ме4е на което пише "I love you"
Първият и последния подарък подарен на гадже ?
Първо да отбележа,4е подаръците,които съм правила нямат абсолютно никаква пари4на стойност,но затова пък сантименталната им стойност е голяма... Първият беше една моя гривна...подарих я просто така...за спомен Последният е ... бъркалката от фрапето ми зву4и смешно,оба4е мом4ето,което оби4ам ми я поиска...пак така....за спомен ... даже ако не се лъжа я мярнах някъде у тях
Първият и последния път,когато ви изневериха ? Първият път ми изневери мом4ето с което беше първата ми целувка Последният...просто самия 4овек беше една голяма грешка,но така е...4овек се у4и от грешките си...
Първият и последния път,когато вие изневерихте?[/quote]
Никога не съм го правила...но не казвам,4е няма да го направя,защото не се знае какво може да ми дойде на главата