.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на iiirish
    да ти кажа честно ненормално е това, че не обичаш да излизаш знаеш ли колко изпускаш - приятели, купони, забавления... любов! не бъди срамежлива и не позволявай всички да те мислят за задръстена! намери си подходяща компания с която да имате общи интереси и излизайте! не знаеш колко възможности има пред теб! късмет

Град
    sofia
    to i az ne xodq izob6to po diskoteki i kafeta,ne py6a ne piq...no vse pak sum otkrila svoq na4in da se zabavlqvam,izlizam s priqteli vinagi kogato moga.a 6to se otnasq do mom4etata,opredeleno se interesyvam,no ne gi smenqm kato nosni kurpi4ki i t.n.Smqtam,4e trqbva da nameri6 vreme da izliza6 s priqteli,6te ima6 dostatu4no vreme i da y4i6,no tova e nai xybavata vuzrast i ne trqbva da izpyska6 ni6to,za6toto 6te sujalqva6...
    Искам да ти кажа всичко,
    ала нямам вече глас!
    Изгубих го,тъй,без да искам,
    докато те виках денем аз.

Плаках!Плаках денонощно!
    Всъщност........колкото можах!
    Чувствах се така самотно,
    сякаш не веднъж умрях.......

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз пък съм напълно съгласна със strange__ . Това щяха да са и мои думи ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Atika
    Prosto si izpuskash nai krasivite i bezgrijni momenti ot jivota i nai veroqtno sled vreme shte sajelqvash, no vseki si ima svoi izbor ...
    I az sam na tova mnenie !

Spored men sega e vremeto, v koeto da izliza6 s priqteli i da se zabavlqvash,zashtoto sled vreme kato porastnesh shte ti se iska da si tolkova bezgrijna kolkoto sega,no nqma da moje6 da vurne6 vremeto nazad.Zatova sega se vuzpolzvai,kolkoto moje poveche ot svobodata si

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Tova 4e se starae6 v u4ili6te, 4e 4ete6 e mn hubavo ne6to...v dne6no vreme takiva u4enici sa rqdkost..ima slu4ai na teeneidjyri, koito kato 4uqt nacionalniq himn se pitata koq e taq pesen i otkade im e poznata(tova e deistvitelen slu4ai..razkazvali sa mi).imam edna sau4eni4ka,koqto mi prili4a na teb i e mn svqstno momi4e,mn dobri4ka,uslujliva...4udesno momi4e.i tq taka ne si pada mn mn po diskoteki,kafeta,cigari,piene,i po mom4eta mai..ne sym mn sigurna.no tq uspq da otkrie kompaniqta, v koqto se 4uvstva dobre i na mqsto.izliza zaedno s drugi momi4eta ot vipuska ni,koito imat mn shodni ne6ta i i e dobre..izliza, zabavlqva se kakto tq si znae i pak se starae v u4ili6te...moje bi trqbva da posledva6 neiniq primer..ne mi se vqrva v u4ili6te da nqma nito edno momi4e, s koeto da ne mojete primerno da obsydite poslednat kniga,koqto pro4ete... probvai,ne e lo6o 4ovek da se zabavlqva..sega ti e vremeto poslu6ai ni i otdeli malko vreme za razhodka iz tvoq grad s nqkogo..a mom4etata...ima vreme za tqh

Повече от фен Аватара на RudeBunny
    Град
    там,където вятъра спомени носи и морето сълзите обгръща..там вечно се връщам
    Цитирай Първоначално написано от Peyton
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Prosto si izpuskash nai krasivite i bezgrijni momenti ot jivota i nai veroqtno sled vreme shte sajelqvash, no vseki si ima svoi izbor ...
    Напълно съм съгласна с теб. Пак учи и си прави своите неща, но няма нищо лошо ако за 1 час или 2 излезел малко да си поживееш. Не е нужно да си хващаш гадже, но поне излизай и се забавлявай. Вярно е че това че учиш ще ти помогне за по-добро бъдеще,но колкото повече човек пораства толков по-сложен става животът така че радвай се докато можеш и ще видиш че не е толкова лошо
    и аз съм на същото мнение .. заедно с ученето няма нищо лошо да поизлезеш и да се забавляваш.. и... наистина мисля че ще съжаляваш ако си изпунеш времето за забавления
    http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
    MinD|ConTroL_F
    ..and if you`re lucky.;;
    I mean.. the luckiest person in the world...
    the one you love decides to love you back!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Странно питане...

Цитирай Първоначално написано от |a.x+3.x+3|>9.x
    Здравейте, тийнове!
    Аз съм момиче на 16 години, от София, уча в елитна гимназия, имам съвсем нормално семейство, в училище ми върви, на пръв поглед всичко е наред. Справям се идеално с материала в училище, мразя да седя по кафетата както правят всички мои съученици. По--приятно ми да е чета книги и интересни неща в Интернет, отколкото да се занимавам с момчета, да пуша и т.н. Лошото е, че всички ме мислят за задръстена зубърка, не ми обръщат внимание. Приятелките ми отдавна си имат гаджета и са щастливи...а аз съм нямала досега, но не ми и трябва може би. Въпроса е, че изобщо не се замислям по този въпрос, а изцяло съм се отдала на ученето. Даже не излизам с приятелките ми често през лятото. Не съм грозна, нито дебела, даже повечето, казват, че съм сладка. Искам да ви попитам, това в моя случай, нормално ли е?

Благодаря Ви предварително.

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Ама това аз ли съм го писала само,че преди 4-5 години.Споко и аз бях така.Абсолютно същото.Ама си живея вече живота-излизам с приятели,имам си гадже и пак се уча.Просто трябва да се отпуснеш.Да си намериш приятелки и да излизате.не е казано по кафета,а където ви е приятно на всички.Всичко ще се оправи с времето!

Супер фен
    Няма лошо,че все още нямаш гадже - може би още не си срещнала човека. А за излизането - може да съжаляваш по-късно. Отделяш се от средата си по такъв начин.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Tova 4e se starae6 v u4ili6te, 4e 4ete6 e mn hubavo ne6to...v dne6no vreme takiva u4enici sa rqdkost..ima slu4ai na teeneidjyri, koito kato 4uqt nacionalniq himn se pitata koq e taq pesen i otkade im e poznata(tova e deistvitelen slu4ai..razkazvali sa mi).imam edna sau4eni4ka,koqto mi prili4a na teb i e mn svqstno momi4e,mn dobri4ka,uslujliva...4udesno momi4e.i tq taka ne si pada mn mn po diskoteki,kafeta,cigari,piene,i po mom4eta mai..ne sym mn sigurna.no tq uspq da otkrie kompaniqta, v koqto se 4uvstva dobre i na mqsto.izliza zaedno s drugi momi4eta ot vipuska ni,koito imat mn shodni ne6ta i i e dobre..izliza, zabavlqva se kakto tq si znae i pak se starae v u4ili6te...moje bi trqbva da posledva6 neiniq primer..ne mi se vqrva v u4ili6te da nqma nito edno momi4e, s koeto da ne mojete primerno da obsydite poslednat kniga,koqto pro4ete... probvai,ne e lo6o 4ovek da se zabavlqva..sega ti e vremeto poslu6ai ni i otdeli malko vreme za razhodka iz tvoq grad s nqkogo..a mom4etata...ima vreme za tqh
    напълно подкрепям. Светът не е само димящи цигари, кафета и дискотеки. Излез малко от черупката си, може пък светът да ти хареса. Въздухът навън не е толкоз отровен.
    П.П. Отговорът на задачката в ника ти е: х>3/(6-a) x<-3/(a+12)

Има ли желание, има и начини!

Guest
    запознай се с този пич.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=30

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    ebati za kvo se pritesnqva6 za tova 4e si edno dete ,koeto obi4a da 4ete!tctctctc!a za izlzianeto-nqma lo6o v tova da se sre6ta6 s fr,tova e nai-gotinata 4ast ot vs!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Guest
    Ne si li se zamislqla,4e za tova koeto pravi6 ti trqbva nqkakvo vuznagrajdenie,za vsi4ki nau4eni urozi i vsi4ki izkarani 6-zi!?Mnogo e hubavo tova ,koeto pravi6,az sum malko po otpusnata v teq ne6ta, ne si davam neprekusnato mnogo zor za tezi ne6ta,`za6toto mislq 4e ne vinagi e nai vajno tova,ne 4e ne e hubavo i vinagi sum se 4udela i mislqlia,4e horata koito pravqt tova, koeto pravi6 ti,nau4avat ne6tata samo ot ednata im strana,ami pozvoli si da ponau4i6 malko i ot praktikata!Plius tova ne e zaduljitelno tova da sa tvoite su4enizi s koito da izliza6,a prosto hora s koito ima6 ob6ti interesi!

ne be spokoino to e hubavo da u4i6 sled tva da se kefi6 na jivota
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Guest
    Така,миличка,не съм аз човекът,който ще ти чете лекции или нотации от рода-МОЖЕ/Не МОЖЕ.
    Извинявай,ако съм леко груба или директна с теб,но не обичам да увъртам.След като прочетох поста ти разбрах едно.Ти обичаш да си най-добрата във всичко.Да си НАД съучениците си.Неща от рода-"знам си идеално уроците"Наистина,хубаво е да се учи,хубаво е да имаш добри оценки.Но замисляш ли се,дали после тези уроци ще ти помогнат в живота,ще ти помогнат да печелиш добре?Именно в момента животът е пред нас,рано или късно ще разбереш,че си загубила много.Или може би предпочиташ на 40 години да ходиш по дискотеки.Никой не казва,че обезателно трябва да пропушиш-въпрос на личен избор,можеш и сама да си направиш мярка за алкохола,кой е казал,че трябва да правиш секс с първия или втория срещнат=А замисляш ли се какви спомени ще имаш от най-лудите си години.В гимназията ние придобиваме най-верните си приятели.Намери си компания,която ти допада.Не е задължително да се забутвате в кафета,разхождайте се,организирайте си купони,посещавайте паркове,или просто се събирайте пред блока

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Нямам какво повече да добавя.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    О...Въобще не слушай какво ти разправят.Нормална си си.Няма нищо по-хубаво от книгите.И за какви луди години приказвате.Дрън дрън.Всички знаем, че най-лудите години са студентските.Като те приемат във ВУЗ ще си много по-отракана.Така че, споко.Нищо ти няма.Книгите са прозорец към света и от тях се научава много повече отколкото от "живота"
    И един съвет.Когато времето е хубаво излизай и чети навън.По-приятно е
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

amigo

Macka da znae6 4e i az sam v sa6toto polozenie kato teb!Mislqt me za sladak,krasiv,i az sam na 16 !Spoko napalno si ored prosto trea malko i da si pootpo4ine6 kato se vidi6 s friends !100% ima mom4e koeto te haresva ma ne ti e kazalo o6te!I az 4akam podhodq6toto momi4e!Uspeh macka!

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ami.....vij sq ne se obijdai no za men tva ne e normalno, vse pak si na 16 az imam takava priqtelka i kogato q izvikam da izlezem tq se 6a mi re4e ne iskam imam da u4a i t.n. ama nz. v kraina smetka jivota si e tvoi az prosto si kazvam mnenieto
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си