- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Четете ли книги и колко?
Четете ли книги и колко? Аз лично не
ами много рядко .... най-много лятото да прочета по 2 книги горе-долу ... тва лято прочетох илиада ии две на английски
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Да, редовно чета книги.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Mmm po skoro ne otdavna en sum chela
Неподходящ размер на снимка в подпис!
От време на време.
11 tochka deaktiven profil.
четенето си е същънска радост. чета, да.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ако чета то това са енциклопедии. Напоследък ми се наложи да почета доста.
Чета разбира се.
Естествено, че чета! Не съм изпростяла толкова, че да не го правя.
Четенето на интересна книга е много увлекателно.
Абе никога не съм изпитъл тва одоволствиеПървоначално написано от I_love_dead_people
защото кат седнба да чета най-много 5 мин чета и разбирам какво чета и минат ли тея 5 мин вече започвам да си мисля за какви ли не глупости и избщо не знам какво чета та и тази е причината да не чета защото в моя случай е само губене на време
Много зависи на каква книга си попаднал.Първоначално написано от Gangsta_zone
Ама със сигурност си много разсеян![]()
Личи си, че не четеш.Първоначално написано от Gangsta_zone
И по кво си личи че не чета. А че съм яко разсеян важи само за четенето и като съм в даскало а по принцип за сичко друго съм си много съсредоточен особено като съм пред компаПървоначално написано от just_a_kid
По правописните ти грешки. Не казвам, че тези, които четат книги пишат перфектно, но все пак повечето би трябвало да забелязват начина, по който се пишат някои думи. Ти очевидно не знаеш как.
Е, да, разбира се, пред компютъра... Ех, този компютър... какво ли не направи...Първоначално написано от Gangsta_zone
И аз чета, ама не каквото трябва. Наъ-много чета книги на Стивън Кинг
Естествено,че чета! Защо в анкетата има само такива,хмм "тъпи"отговори?! Защо няма отговор "Чета с удоволствие"?!?!![]()
ПП Ей,автора,много ли се гордееш с това,че не отваряш книга![]()
Поне аз с такова впечатление останах...Много ми е интересно как смятат да се оправят в живота такива като теб...
Мисля,че всеки разбира защо...
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Абе хора книгите са старомодно нещо 21бек смее бека на технологийте е са сам трагнал да чета при наличието на толко технолагиа![]()
ЕЕЕ ти си мой човекПървоначално написано от Анонимко
bih popitala kfo e tfa kniga,no za sujalenie znammi rqdko 4eta... poe4e 4eta spisaniq ot roda"xai club";"bravo";"love"...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
4eta ama samo knigi det mi haresvatnikoi nemoje da me nakara da pro4eta kniga koqto ne mi e interesna.zatva i ne pro4itam dosta ot knigite koito ni davat za u4ili6te
,no ina4e 4eta, da
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Ми не чета много, а трябва, защото литературата ми трябва за ВУЗ![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...