.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Сенки и торбички

Абе хора кажете как се премахват сенки и торбички под и около очите.Дайте някаква домашна рецепта или някакво средство от аптеките.10х предварително

If4eto
    Guest
    Krem4e Nivea aqua beauty - anti shadow eye cream - trqbva da si mnogo uporita i da se maje6 pri vseki udon slu4ai ob6to vzeto,ot 1-2 polzvaniq ni6to ne stva za jalost (( ako nqkoi ima nqkva druga ideq, da kazva.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ахам .. да , и на мен би ми било интересно да чуя

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    E kak se mahat enznam ama s korektor se prekrivat idealno
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Днеска ми казаха , че резенчета картофи действали добре , но не съм пробвала

Супер фен
    pff i az imam senki..se se oplakvam a otg e "ti si vinocna-ne spi6 i ne qde6,kvo iska6? " q kajete 4e opraviq nqma \/
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    И аз имам сенки под очите и си слагам сутрин като стана тампончета със студена вода слагам си ги на очичките и седя 10мин. с тампончетата и като ще излизам си слагам малко коректор или леко бежови сенки абе много е гадно
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Абе специално за сенките и торбичките под очите много я хвалят тая краставица-помагала за заличаването им и успокоявала.Аз понякога си слагам резенчета и наистина чувствам свежест и успокоение.

sladi4koto_dani
    Guest

az sym probvala s krastavici i krem

namazah si licet s krem dokato stane cqloto bqlo no da ne e prekaleno mnogo
    i posle slaga6 dve krastavici na o4ite i stoi6 10-15 min sled tova ako krema ne e popil go izbar6i s meka salfetka az probvah i deistva =D>

Град
    долна махала:D
    Отлично средство против тези сенки са билковите компреси с лайка.
    Билката се сварява, прецежда се и с леко топлата отвара се напояват памучни тампони, които се поставят на очите за 5-6 минути. Процедурата се повтаря 5-6 пъти. Желателно е за около 5 минути да се сложи и студен компрес. Това може да стане с 1 -2 бучки лед. Накрая се нанася мазен крем.
    Добро действие имат и млечните компреси. 20-30 капки прясно мляко се капват върху памучета. Оставят се да действат 10-15 минути. Накрая очите се изплакват с хладка вода и се подсушават. С мазен крем се намазва областта около очите.
    Аз съм пробвала с лайка, по добре е с изсушена билка, но може и да е в пакетчета за чай. На мен подейства, но трябва да се повтаря поне 2-3 пъти в сегмицата. \/ Успех!
    Животът е мечта, която ние мечтаем!

Guest
    Слагате една супена лъжица в камерата.След 5-6 мин я вадите и я слагате под очите,където са торбичките.Малко е неприятно но помага на 100%.

Guest
    Освен всички тези съвети, аз имам и едни други:
    - Спете повече и по-нормално. Дадете си 30 минути преди сън без облъчване. Т.е. без комп и телевизор.
    - Пийте ПОНЕ половин литър на ден. Най-добър литър и половина-два.
    - Витамини.

+ всички други съвети

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Освен всички тези съвети, аз имам и едни други:
    - Спете повече и по-нормално. Дадете си 30 минути преди сън без облъчване. Т.е. без комп и телевизор.
    - Пийте ПОНЕ половин литър на ден. Най-добър литър и половина-два.
    - Витамини.

+ всички други съвети
    mersi
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

dessy.
    Guest
    I az imam senki pod ochite.Probvala sym tova s lyjicata i sys krastavicite i na men NE mi pomognaha..

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от dessy.
    I az imam senki pod ochite.Probvala sym tova s lyjicata i sys krastavicite i na men NE mi pomognaha..
    Ти кФо искаш ? Да изчезнат напълно само така ! Няма да стане скъпа . Иска и спане и постояство , а това което си направила и аз го правя и то всеки ден от няколко месеца и пак имам . Но поне ми се успокояват очичките .

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    За торбичките под очите се доверявам на чай (зелен,лайка,билков,черен)с арявам си две пакетчета изчаквам ги да изтинат и ги бутам в хладилника за 10 мин след това ги вадя и ги поставям върху клепачите за около 20мин

dessy.
    Guest
    [quote="ThePainIsReaL"]
    Цитирай Първоначално написано от dessy.
    Ти кФо искаш ? Да изчезнат напълно само така ! Няма да стане скъпа . Иска и спане и постояство , а това което си направила и аз го правя и то всеки ден от няколко месеца] и пак имам . Но поне ми се успокояват очичките .[/quote

E uspeh Izglejda che vinagi shte si gi imame tezi torbi4ki i senki pod o4ite (osven ako ne otidem na pylna promqna ) Samo shte zamazvame polojenieto ot vreme na vreme s raznite mu tam proceduri

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    За торбичките под очите се доверявам на чай (зелен,лайка,билков,черен)с арявам си две пакетчета изчаквам ги да изтинат и ги бутам в хладилника за 10 мин след това ги вадя и ги поставям върху клепачите за около 20мин
    има ли ефект за6тото и аз съм го чувала...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    I az imam senki pod ochite,no mi e po rojdenie-nasledstveno.Inache bachta mi si gi maha i prikriva skorektori,nochtni i vsekidnevni kremcheta na Nivea i niakakvi drugi frenski mazila i kremcheta.Inache ako se porazrovich malko v i-net,aptekite i kozmetichnite magazini chte otkriech mnogo kremove i korektoi za premahvane i zalichavane na senki,kragove i torbichki pod ochite na razlichni marki,no ne znam dokolko sa efikasni...Az iskam mnogo da si mahna tezi ujasni senki,no ochte ne sam probvala ot razlichnite kremove.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си