- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- uniformi..?!
хай !наскоро 4етох във вестника, че ще въвеждат униформите. И често казано аз съм ЗААААА!! , нО сАмО аКо дрехите са по цветни ( в никакъв слу1ай сиви или черни ). може да са оранжеви, червени, сини , зелени. може би ме мислите за луда .., но на мен би ми било мн интересно ако сме с униформи! \
/
Е имам едно въпросче към вас ...
За ИлИ пРоТиВ уНиФоРмИтЕ сТе ????????? .. И зАщО?
Баси такива теми имаше поне 3...Иначе съм ПРОТИВ естествено...ии ти луда ли си жълти,червени,оранжеви,ние да не сме случайно канарчета,бе момиче?!![]()
ПП Би ти било интересно...?!Звучиш като някоя шестокласничка...На колко години си??![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
надали ша ма задължат да ходя с някъв измислен стил кат тряя ша прая стачка и ша надъхам сички ама няя да я облека![]()
а иначе ше ми е много интересно да видя някой метъл с маратонки и секви такива простотий или метълка с потниче или поличка и с ботушки![]()
Mi poneje az bqh kogato se obsujdashe tozi vupros ...i az sym do edna stepen protiv , no uniformite shte budat vuvedeni rano ili kusno
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Стресирам се само при мисълта,че ще ме карат да нося такива лайна по мене.Първоначално написано от XePouH
Мда идеално ще е каато допълнение да носим/момичетата/и барети...Първоначално написано от macka_vt
![]()
![]()
Ти си ненормална...
Аз съм "за" с две ръце и два крака стига униформата да е хубава! По никакъв начин не може да сезагуби индивидуалността на който и да е било! Презсвободното време всеки ще си се облича, както поиска! Ще се сложи край и на всички, които ходят като к**** ! Не, че ми пречат ама е некво грозно!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
за момичетата е грозно![]()
Аз пък мисля, че за момчетата е грозно![]()
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
9999999999999% ЗА!!!!!!!!! Бажеееееее от колко време искам всички малки глезли и лигьовци да ги накарат да носят униформи. Аз лично даже и като завърша ще ходя с нещо като униформа, това е супер-хипер-мега турбо хубаво....
П.С. Допълнителен бонус е че всички ще сме еднакви.![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Който е против униформите да бяга от България.
Ехх преди беше хубаво...червените връзки висяха гордо от гърдите на младежите....![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
хеиии мила .. мноу яка тема! аз също съм ЗАААААА!!!! радвам се че доста от вас са ЗА .. пък и нали ще влизаме в "европа" - няма д асе покайем на света като к****
az i da sam protiv nqmam pravo na izbor za6toto v moito daskalo ot taq godina 6te nosim uniformi :P ina4e az sam si ZAAA!!!i se razdvam 4e 6te imamemnogo se kefa!!!
![]()
√$ĨﭲKǿ
Абе хора вий ЛУДИ ли сте да нося униформа ( макар 4е имаме в даскало ) . Никога няма да сложа такова нещо .....Учевидно сам за ..НЕПървоначално написано от sladkata_ashli_
![]()
![]()
Be The Best ! That is LIFE !
:P
Съгласна! =D>Първоначално написано от protoss
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34656
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ако униформата е хубава не някаква...съм за
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Против съм...1-защото не искам да изглеждам като другите,2-ако униформата е с поличка за момичетата,аз не носа поли...и т.н.
![]()