.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: uniformi..?!

macka_vt
    Guest

uniformi..?!

хай ! наскоро 4етох във вестника, че ще въвеждат униформите. И често казано аз съм ЗААААА!! , нО сАмО аКо дрехите са по цветни ( в никакъв слу1ай сиви или черни ). може да са оранжеви, червени, сини , зелени. може би ме мислите за луда .., но на мен би ми било мн интересно ако сме с униформи! \/
    Е имам едно въпросче към вас ...
    За ИлИ пРоТиВ уНиФоРмИтЕ сТе ????????? .. И зАщО?

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Баси такива теми имаше поне 3...Иначе съм ПРОТИВ естествено...ии ти луда ли си жълти,червени,оранжеви,ние да не сме случайно канарчета,бе момиче?!

ПП Би ти било интересно...?!Звучиш като някоя шестокласничка...На колко години си??
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    Compton
    надали ша ма задължат да ходя с някъв измислен стил кат тряя ша прая стачка и ша надъхам сички ама няя да я облека
    а иначе ше ми е много интересно да видя някой метъл с маратонки и секви такива простотий или метълка с потниче или поличка и с ботушки

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Mi poneje az bqh kogato se obsujdashe tozi vupros ...i az sym do edna stepen protiv , no uniformite shte budat vuvedeni rano ili kusno

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    надали ша ма задължат да ходя с някъв измислен стил кат тряя ша прая стачка и ша надъхам сички ама няя да я облека
    а иначе ше ми е много интересно да видя някой метъл с маратонки и секви такива простотий или метълка с потниче или поличка и с ботушки
    Стресирам се само при мисълта,че ще ме карат да нося такива лайна по мене.

Голям фен

Re: uniformi..?!

Цитирай Първоначално написано от macka_vt
    хай ! наскоро 4етох във вестника, че ще въвеждат униформите. И често казано аз съм ЗААААА!! , нО сАмО аКо дрехите са по цветни ( в никакъв слу1ай сиви или черни ). може да са оранжеви, червени, сини , зелени. може би ме мислите за луда .., но на мен би ми било мн интересно ако сме с униформи! \/
    Е имам едно въпросче към вас ...
    За ИлИ пРоТиВ уНиФоРмИтЕ сТе ????????? .. И зАщО?
    Мда идеално ще е каато допълнение да носим/момичетата/и барети... Ти си ненормална...

Аз съм "за" с две ръце и два крака стига униформата да е хубава! По никакъв начин не може да сезагуби индивидуалността на който и да е било! Презсвободното време всеки ще си се облича, както поиска! Ще се сложи край и на всички, които ходят като к**** ! Не, че ми пречат ама е некво грозно!
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

Голям фен
    Град
    Compton
    за момичетата е грозно

Аз пък мисля, че за момчетата е грозно
    Look inside yourself
    Like your oldest friend
    Just trust the voice within
    Then you'll find the strength
    That will guide your way
    If you will learn to begin
    To trust the voice within

9999999999999% ЗА!!!!!!!!! Бажеееееее от колко време искам всички малки глезли и лигьовци да ги накарат да носят униформи. Аз лично даже и като завърша ще ходя с нещо като униформа, това е супер-хипер-мега турбо хубаво....
    П.С. Допълнителен бонус е че всички ще сме еднакви.
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Който е против униформите да бяга от България.
    Ехх преди беше хубаво...червените връзки висяха гордо от гърдите на младежите....
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

madamata
    Guest
    хеиии мила .. мноу яка тема! аз също съм ЗАААААА!!!! радвам се че доста от вас са ЗА .. пък и нали ще влизаме в "европа" - няма д асе покайем на света като к****

az i da sam protiv nqmam pravo na izbor za6toto v moito daskalo ot taq godina 6te nosim uniformi :P ina4e az sam si ZAAA!!!i se razdvam 4e 6te imame mnogo se kefa!!!
    √$ĨﭲKǿ

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_ashli_
    az i da sam protiv nqmam pravo na izbor za6toto v moito daskalo ot taq godina 6te nosim uniformi :P ina4e az sam si ZAAA!!!i se razdvam 4e 6te imame mnogo se kefa!!!
    Абе хора вий ЛУДИ ли сте да нося униформа ( макар 4е имаме в даскало ) . Никога няма да сложа такова нещо .....Учевидно сам за ..НЕ
    Be The Best ! That is LIFE !

:P

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от protoss
    9999999999999% ЗА!!!!!!!!! Бажеееееее от колко време искам всички малки глезли и лигьовци да ги накарат да носят униформи. Аз лично даже и като завърша ще ходя с нещо като униформа, това е супер-хипер-мега турбо хубаво....
    П.С. Допълнителен бонус е че всички ще сме еднакви.
    Съгласна! =D>

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34656
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Естествено, че съм против, Всеки човек е напълно индивидуален и аз лично неискам да съм облечена като всички останали. Абсурт

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    ако униформата е хубава не някаква...съм за
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Против съм...1-защото не искам да изглеждам като другите,2-ако униформата е с поличка за момичетата,аз не носа поли ...и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си