- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubov, no mn kilometri
Q kajete pri takava situaciq kfo pravim?
Ако любовта е достатъчно силна ще издържи,но ако не е...
pu mamka mu znaeh si ... daite nekfo predlojenie be dei... tc![]()
Точно в момента съм в същата ситуация и аз.ОБАЧЕ не мисля да се предавам![]()
![]()
Чух много мнения от мои приятели и познати,че нямало смисъл...дрън дрън.
Ако наистина го/я обичаш ще се боришЗначи аз не мога да ти кажа какво да правиш...Ти най-добре знаеш за себе си.Ако растоянието е наистина много голямо ползвайте телефони,интернет и всякакви подобни.Вярно е ,че няма да е както това любимия човек да е до теб,но е по-добре от нищо. И наистина както казаха по-горе трябва да му/й имаш огромно доверие.В противен случай може да се разделите заради някое недоразумение породено от ревност от една от двете страни.
...Незнам какво друго да ти кажа освен... УСПЕХ!!!Стискам палци!![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Амии... зависи и на каква възраст сте,колко е сериозна връзката ви...Първоначално написано от Анонимко
Ходете си на гости,това онова... де да знам.Когато имате възможност да се видите винаги я използвайте,даже да е за малко ... незнам...
Може един от двама ви да се премести в училище,което се намира в населеното място на другия...![]()
Това е ВАШАТА любов,намерете начини да я съхраните.Вие най-добре знаете каква точно е ситуацията.![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Търсиш друг/а
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Shhh... ALo vraca mai ne4uash vlaka... Kak druga ve ta az tolkova q obi4am trqbva da sam lud da q zareja!!!Първоначално написано от mravu4kata
такава любов не съществуваедно е човека с който искаш да бъдеш да е до теб, а съвсем друго е да е далеч. подобна връзка (както е във втория случей) не може дори да се нарече връзка
по принцип за да разберете дали има бъдеще тя, трябва да се сблъскате със проблемите и споровете в ежедневието, със вземането на общи решения и т.н. а връзката от растояние не е нищо друго освен живеене във един илюзионен свят пълен с мечти, но в който няма капка реалност
![]()
emi kakvo da ti kaja 4ovek moita priqtelka ot taq godina 6te u4i v drug grad ... v su6tata situaciq sum
Muhahahahaha.dran.dran.nqmalo.lubov.she.izvinqvash .ama.idi.na.doktor.pls!Da.si.4uvala.4e.za.lubovta. nqma.granici!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от anito.sl
Е и к'фо от това........ Аз такова си хода с мойта жена от три години.....
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Искаш да им кажеш,че не се обичат ли?Първоначално написано от anito.sl
HuaHuaHua mai mai tei ni izkara che nqma luboF TcTc![]()
mng mng lo6o ne6to!nqma kakvo da se napravi,osven ako ne zajiveete v edin i su6ti grad,koeto qvno e nevuzmojno!i takam 6te produljava da bude trudno!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
LeLe 4oek mersi mnogo me ukorojavash napravo kipq ot radostПървоначално написано от summer_04
NQMA LI DA SE NAMERI NQKOI KOITO DA KAJE NESHTO SVQSTNO BE
anito.sl била ли си някога в такава ситуация,или и аз да те опровергая...
знам 4 такива случая:2 двойки близки приятели,родителите ми,и моята връзка в момента.3 от 4 са успешни...(засега...)
по принцип хората се предават,а тези,които се опитват да "издържат" ги мачка съмнението...
на автора незнам какво да кажа(беше писал,че иска "нещо свястно")
кажи от какво имаш нужда по-точно-успокоение например?според мен, ако има ИСТИНСКА любов,тя издържа докрай и е само една.всичко е лошо в ситуацията да сте далеч един от друг освен това:можеш да тестваш другия. това нещо укрепва адски връзката,ако не се разпадне естествено.
сега ми е мъчно за моя приятел.няма да го видя 4 месеца.но си чатим,говорим по телефона,пишем си и се виждаме ваканциите.на един ден път съм от него!така вече година.(преди 3 дни се разделихме пак на многото километри,но ВСИЧКО си е наред)надявам се,че те успокоява факта-има надежда!нищо не пречи да опиташ.горе главата!
ако ми кажеш нещо повече за ситуацията ти,може да поговорим(само с приказки ако мога да помогна) пиши на лично![]()
ако смяташ,че не ти се губи време с "несвестни" отговори...
бих искала да помогна,но и на себе си не мога...опитайте.дано издържите!искрено ви го желая![]()
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
mi nqma nikakvo re6enie pri takava sityaciq prosto si sqda6 na zadnika i turpi6 az moje bi bqh v nqkakvo takova polojenie no ne 4ak lubov de no nqma na4in turpi6 dokato ne ytihnat 4yvstvata![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Супер кофти е. Аз съм в същата ситуация ;( Харесах си много, супер много едно момченце на морето, той мен също. Обаче стана така, че се привързахме един към друг и ни беше мн яко заедно. Да ама аз се върнах у дома той си остана там( се пак си живее там) и сега супер много ми липсва. Пращаме си смс-и, пишем си, той ми казва че му липсвам много, аве общо взето се приварзахме един към друг бая и сега и на двамата ни е мн кофти. Обаче разтоянието никак не е малко 500км ;((( мн е кофти искам да го видя ама неможе. Незнам до кога ще издаржа така, но засега няма изгледи да го забравя ,така че аз съм ЗА любовта от разтояние) ше се виждаме там лятото и ако може и през останалото време от годината някой път и така..... няма друг начин за мое огромно съжаление... ;((
Kogato moga-pomagam,
kogato iskam-uspqvam,
kogato dokosvam-vyzplamenqvam,
kogato obi4am-naranqvam!
Напълно съм съгласна!Кофти история е връзката от разстояние.Аз съм имала и сега като се замисля изобщо не мога да го нарека това връзка.Трябва да има страшно силни чувства и от двете страни, за да се получи нещо истинско и да няма изневери и т.н..Първоначално написано от priti_kiti
Въпреки, че моята такава връзка беше провал, все още вярвам, че такава връзка може да съществува.Убеден съм в това, защото аз съм готов на много за да съм близо до любимия човек...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Emi az sam v sa6tata situaciq!Toi na ediniq krai,az na drugiq!Kofti e,ama si imame doverie i mnogo se obi4ame!Predpolagam,4e ne6tata i pri teb sa taka!Prosto za lubovta granici NQMA!!!AKo lubovta vi e istinska,iskrena i 4ista 6te budete zaedno,stiga da ne stanat gafove i da ne si zagubite doverieto edin na drug!Ako q OBI4A6 taka ,kakto kazva6 se bori za neq i za lubovta vi!!
![]()
Hei!Daite pat na veterana!Az jiveq v edno malko grad4e,no vsqko lqto hodq pri baba vav Vraca.Mn obi4am tozi grad i horata v nego.Makar da hodq tam za po 2 meseca,poznavam mn hora tam i imam mn istinski priqteli.Vinagi taka se polu4ava,4e kato ida tam i tragvam s nqkoi.Imah 2 seriozni vrazki i 2 ne 4ak tolkova ot tam.Mn si padah po 2 ot tezi mom4eta,a v edno bqh vliubena.2 ot mom4etata otdavna zabravih,a drugite dvama o6te ne moga.Ediniq ot tqh go obi4am ot 3godini,a s drugiq hodehme tva lqto.Istinata e,4e zavisi ot silata na 4uvtvata.
Bolkata ot zagubata na skap 4ovek e bezkraina...
Cenete jivota,za6toto moje utre ve4e da vi nqma!