.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Зависи от разстоянието . Ние с приятеля ми се сме от различни (съседни) градове. Всичко е ок . Но ако ти си в Япония , той в Америка ( ) едва ли ще стане това да съхраните чувствата си живи.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

Re: Lubov, no mn kilometri

Цитирай Първоначално написано от mravu4kata
    Търсиш друг/а
    ee....ne vinagi ako se obichat...izbqgai ot vas i idi da jiveesh pri nego :P
    SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...

ako mn se obi4at horata moje da se polu4i ne6to mejdu tqh
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от ЛуТ~ГъС
    Точно в момента съм в същата ситуация и аз.ОБАЧЕ не мисля да се предавам Чух много мнения от мои приятели и познати,че нямало смисъл...дрън дрън.
    Ако наистина го/я обичаш ще се бориш Значи аз не мога да ти кажа какво да правиш...Ти най-добре знаеш за себе си.Ако растоянието е наистина много голямо ползвайте телефони,интернет и всякакви подобни.Вярно е ,че няма да е както това любимия човек да е до теб,но е по-добре от нищо. И наистина както казаха по-горе трябва да му/й имаш огромно доверие.В противен случай може да се разделите заради някое недоразумение породено от ревност от една от двете страни.
    ...Незнам какво друго да ти кажа освен... УСПЕХ!!!Стискам палци!
    и при мен в началото мн хора ми казваха, че нищо не се получава, но не е така! наистина доверието е най-важното и лошото е, че шанса някой да изневери е невероятно по-голям

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Guest
    Еми зависи от разстоянието. На мен постоянно ми се случва. Единият беше от Англия. Тогава бях лапе и мн му вярвах пък съвсем малко бях ходила с него и реших да го чакам чак зимата, ма нищо не стана. Ся сме си само приятели. Тогава мн го обвинявах, но разбрах, че наистина нямаше смисъл.
    Сега пак съм така, но по-добре. От Варна съм пък приятелят ми учи в София. Лятото и изобщо всички ваканции сме неразделни. А иначе през учебното време си идва на 2 седмици по 2 дена. За мен така е добре, защото и без това съм много заета и не мога да намеря мн време за него. Това ще е втората ми година така. От една страна е романтично...с нетърпение очакваме да мине времето и да се видим, а като се видим цял ден фърчат сърця около нас. Но и доста нерви хабя...ма то си е от мойта си психика. Много държа на него и бих продължила така каквото и да ми коства. Все пак след известно време се очаква да сме вече постоянно заедно
    Така, че спокойно мисли. Ако мислиш, че ще успееш да издържиш, пробвай пък квото стане. Ама вие на кво разстояние сте?

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми зависи от разстоянието. На мен постоянно ми се случва. Единият беше от Англия. Тогава бях лапе и мн му вярвах пък съвсем малко бях ходила с него и реших да го чакам чак зимата, ма нищо не стана. Ся сме си само приятели. Тогава мн го обвинявах, но разбрах, че наистина нямаше смисъл.
    Сега пак съм така, но по-добре. От Варна съм пък приятелят ми учи в София. Лятото и изобщо всички ваканции сме неразделни. А иначе през учебното време си идва на 2 седмици по 2 дена. За мен така е добре, защото и без това съм много заета и не мога да намеря мн време за него. Това ще е втората ми година така. От една страна е романтично...с нетърпение очакваме да мине времето и да се видим, а като се видим цял ден фърчат сърця около нас. Но и доста нерви хабя...ма то си е от мойта си психика. Много държа на него и бих продължила така каквото и да ми коства. Все пак след известно време се очаква да сме вече постоянно заедно
    Така, че спокойно мисли. Ако мислиш, че ще успееш да издържиш, пробвай пък квото стане. Ама вие на кво разстояние сте?
    Тва бях аз

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си