- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Lubov, no mn kilometri
ee....ne vinagi ako se obichat...izbqgai ot vas i idi da jiveesh pri nego :PПървоначално написано от mravu4kata
![]()
SiCk Of CryinG...TiReD Of TryIng..Yeah..I'm SMilinG But InSiDe I'm DyinG...
ako mn se obi4at horata moje da se polu4i ne6to mejdu tqh
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
и при мен в началото мн хора ми казваха, че нищо не се получава, но не е така! наистина доверието е най-важното и лошото е, че шанса някой да изневери е невероятно по-голямПървоначално написано от ЛуТ~ГъС
![]()
![]()
Еми зависи от разстоянието. На мен постоянно ми се случва. Единият беше от Англия. Тогава бях лапе и мн му вярвах пък съвсем малко бях ходила с него и реших да го чакам чак зимата, ма нищо не стана. Ся сме си само приятели. Тогава мн го обвинявах, но разбрах, че наистина нямаше смисъл.
Сега пак съм така, но по-добре. От Варна съм пък приятелят ми учи в София. Лятото и изобщо всички ваканции сме неразделни. А иначе през учебното време си идва на 2 седмици по 2 дена. За мен така е добре, защото и без това съм много заета и не мога да намеря мн време за него. Това ще е втората ми година така. От една страна е романтично...с нетърпение очакваме да мине времето и да се видим, а като се видим цял ден фърчат сърця около нас. Но и доста нерви хабя...ма то си е от мойта си психика. Много държа на него и бих продължила така каквото и да ми коства. Все пак след известно време се очаква да сме вече постоянно заедно![]()
Така, че спокойно мисли. Ако мислиш, че ще успееш да издържиш, пробвай пък квото стане. Ама вие на кво разстояние сте?
Тва бях азПървоначално написано от Анонимко
Всичко хубаво на този свят си има своя край...