anito.sl била ли си някога в такава ситуация,или и аз да те опровергая...
знам 4 такива случая:2 двойки близки приятели,родителите ми,и моята връзка в момента.3 от 4 са успешни...(засега...)
по принцип хората се предават,а тези,които се опитват да "издържат" ги мачка съмнението...
на автора незнам какво да кажа(беше писал,че иска "нещо свястно")
кажи от какво имаш нужда по-точно-успокоение например?според мен, ако има ИСТИНСКА любов,тя издържа докрай и е само една.всичко е лошо в ситуацията да сте далеч един от друг освен това:можеш да тестваш другия. това нещо укрепва адски връзката,ако не се разпадне естествено.
сега ми е мъчно за моя приятел.няма да го видя 4 месеца.но си чатим,говорим по телефона,пишем си и се виждаме ваканциите.на един ден път съм от него!така вече година.(преди 3 дни се разделихме пак на многото километри,но ВСИЧКО си е наред)надявам се,че те успокоява факта-има надежда!нищо не пречи да опиташ.горе главата!

ако ми кажеш нещо повече за ситуацията ти,може да поговорим(само с приказки ако мога да помогна) пиши на лично
ако смяташ,че не ти се губи време с "несвестни" отговори...

бих искала да помогна,но и на себе си не мога...опитайте.дано издържите!искрено ви го желая