Бившия ме заряза по наи-долния и гаден начин, знаеше, че го харесвам страшно много, но въпреки това реши да ме зареже!!! Много ми е болно от това обаче му се заклех че ще си отмъстя за начина по който се отнесе с мен!! Сега разбрах че ходи с някаква друга п**ка и майкооооо само да я мерна.... заклех се че ако не е с мен, няма да е с никоя друга!!!!!!! толкова много го обичах.. а той..?!?!... най добрата ми приятелка каза че няма смисъл от каквито и да било действия от моя страна обаче просто не мога да го гледам с друга!!!!! също така каза да не се принизявам на такова долно ниво да правя кфото и да било!! вярно е, всичко това е вярно! Сигурна съм че и вие ще кажете това но не ми пука.. Трябва да направя нещо по вапроса... сърцето ми не може да го гледа с друга.... просто НЕ МОЖЕ!! искам го за мен! не мога да се примиря с това положение.. НЕ МОГА!! ;(( ще ги разделя, Каквото и да ми струва това.... всичко бих дала да ги разделя и да го направя поне за миг нещастен, така както той постъпи с мен!!! Заслужава си го, колкото и силно да звучи това! ...