- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ima li istinsko priqtelstvo
Sigurno e imalo takava tema no qvno e bila otdavna taka 4e .... kakvo mislite po vuprosa
kato 4e li vseki iska na drugiq da mu e gadno
има ама само между момчета или между момче и момиче
ама между две женски не са получават![]()
Първоначално написано от XePouH
![]()
da be ne se polu4ava vie mom4etata si mislite 4e samo va6eto priqtelstvo e istinsko
da ama ne 6tome istinsko to moje da e m/u vseki ne zavisi ot pola 6to za tupotiq''между две женски не са получават ''
gre6i6 i to mn nie momi4etata mojem da budem idealni priqtelki i ako tova priqtelstvo e istinsko to ne moje da bade razru6eno t ni6to(dori ot mom4e)
istinskoto priqtelstvo go ima no i pri nego trqbva da nameri6 podhodq6tata polovinka
az li4no se gordeq s moeto priqtelstvo s edno mn gotino momi4e poznavame se i sme priqtelki ot 10godini i ni6to ne moje da ni razdeli prejiveli sme zaedno pove4e otkolkoto s vseki drug i nikoi ne ni poznava po dobre otkolkoto nas dvete bih napravila vsi4ko za neq za6toto e 4ast ot men i zn 4e kakvoto i da napravq vav vseki edin moment tq e na moq strana tova e istinsko priqtelstvo!!!![]()
винаги са карате за някви простотий червилца,гримчета,момчета ала балаПървоначално написано от teen_girl4e
mi az nz dali za 4ervilca ili grimove se karame no spodelqm mnenieto na XePouH zashtoto za men dosega ... moite ujj fr sa me predavali moje i az da sam vinovna za tova .. nemoga da si go obqsnq ..![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
toq 4e sa te predavali ne ozna4ava 4e sa ti bili istinski priqtelikakto kazah vseki si ima svoqta polovinka a 4ervilcata i grim4etata ne mogat da razdelqt istinski priqtelki mom4e sa6to!Първоначално написано от tainstvenata
Аз си имам една такава философия: щом има дума за дадено нещо-то съществува, колкото и тъпо да звучи! Така, че истинско приятелство има! Много ме кефи приятелството на Хулияна и Лусмила от *Жената в огледалото*! На всеки пожелавам такова!
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
spored ima istinsko priqtelstvo i mejdu dve momi4eta no rqdko se polu4ava za6toto nie momi4etata pravim mn intrigi
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!