- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tova lubov li e
gledai sega vsichko zavisi samo do teb..zashtoto stava duma za samiq ti harakter...toest i mojesh i ne mojesh da se vliubish v nqkoi ot chata...drug e vuprosa che mu imash doverie i che go haresvash mnogo...dobre de kakvo chaakte zashto ne se vidite..
абе я не ми ги разправяй тия... пфхах
ако си наистина влюбена сама ще си го разбереш, а няам да питаш глупости по форумите
...Bear Me The Light
...
predi da si go vidaja ne si pravi izvodi moje da bade6 razo4arovana
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
виж ся!!!то 4е е възможно възможно е ,ама 1 на 10000000000 да стане...няма6 си на идея колко как могат да те омотаят в 4ата и да не се усети6 как запо4ва6 дасе влубва6.всеки слу4аи ние моми4етата по-лесно хлътваме и когато мом4е6ката 4аст го разберат запо4ват да сио играят с нас .все пак за6от не вижте се и ако не стане здраве да е,пък ако стане може да се породи голяма лубов![]()
![]()
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Според мене, това не е любов. Мисля, че се заблуждаваш жестоко. Може и да се получат нещата, но едвали...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
не ти го препоръчвам това... като ти се явне 1) някой дърт педофил/ 2) някой пъпчасъл пубер/ 3) нещо още по-лошо... ще ти секне всякакво чувство за доверие и такива работи...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Това е едно добро начало, но не може определено да се каже, че е любов. Ако се видите на живо и зашочнете да излизате, нещата вървят добре между вас, тогава може да прерасне в любов![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
От твоя град ли е?
Мисля,че това не е любов.Трябва да се видите и да се опознаете НА ЖИВО и да видите какво ще излезе.Ако се видите тази интернет любов може да стане реална.Опитай
![]()