- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kum mom4etata
Kato go pravite s devstveno momi4e use6tate li kogato se razkusva tsipata i samata cipa use6tate li q kato pregrada
ne
blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
est.!
as ne .mojebi 6toto bqh piqn
ponqkoga se ose6ta ponqkoga ne.zavisi ot samoto momi4e no si4ki sa tqsni parvite nqkolko pati
да и като се скъса изведнъж хлътва до дупка все едно си минал няква бариераПървоначално написано от van4etooooo
след това там се води галактическа(или по-скоро вагинална) битка, в която ти с твоя жезъл трябва да победиш злите сили на мрака и влагата... кофти работа..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ми да ма накрая подписвате мирен договор твоите войски напускат галактиката им и се прибират в кораба майка(превод боксерките)Първоначално написано от skate_warrior
не е вярно... оставят малко "бели войски" да живеят на тяхната планета преди да се върнат обратно в кораба майка (боксерките)Първоначално написано от warewolf
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Тясните са най-якиПървоначално написано от krem4et0
![]()
а бе момчета а вас кво ви кефи повече...тясна или широка???
среднаПървоначално написано от macka123
Да е леко тясна,но достатъчно че да влезне
![]()
![]()
Много е гадно ако е няква широка.. губи се цялото усещане
![]()
много ясно, че тясна е по-яка
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
хммм зависи,може наемниците от галактиката презерватикус да се намесят и да заловят белите войскиПървоначално написано от skate_warrior