- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Какво ви възбужда най-много в едно момиче?
Kakvo vi vuzbujda nai-mnogo u edno momiche...imam predvid netso v konkreni v povedenieto i ili prosto naprimer stegnatoto bebeshko dupe?!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
cicite
pussy-to bre
kakvo pussy bre?! chistichko ili s brazilska lenchka ili....!?
Самото котенце харесва! Ти пенисите разделяш ли ги на бръснати, с лентички и космати?
ъЪъъ и аз такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ne znam vas ama men nai mn me vazbujdat ustnite na edno momi4e i o4ite i!
hah, dam razdelqm gi na kosmati i nekosmati ! I purvite gi izritvam :PПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Поне не гледаш ли самия мъж?Първоначално написано от ***She
E tva e to svesten chovek!Първоначално написано от Анонимко
Da, tova e osnovnoto, koeto gledam....no i drugoto ima znachenie...Първоначално написано от `Death`Whore`
И ако не ходи на кола маска на топките през 2 седмици, го изритваш...обаче не било най-важното.![]()
Ami ne e nai-vajnoto...ako e me kefi momcheto, nqma mn qsno! No predpochitam da hodi na kola maskaПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Най-много ме възбужда погледът и. Ако той и е такъв какъвто на мен ми харесва ... откачам.
Погледът? Добре съгласен съм. Обаче аз сега ще се изцепя като високо необразован селянин и ще кажа, че според мен гърдите и дупето са най-възбуждащи.![]()
![]()
Ще изпия чаша, две, ще се намотая кат паве, на зиг заг ще търся своя дом - манекен съм аз на Винпром.
mene me vazbujda momi4eto da ne e nqkvo svito mi da ne i puka i da kazva tova koeto iska ,dori da e malko perverzna a za dupeto est :P
hubavi bedra i kysa pola![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Дупето естествено!![]()
Ето това е единствения човек,който не е написал в тая тема,че за него най-важното ни са гърдите,краката и т.н.И според мен погледа е най-важен.Първоначално написано от xaxo_xixi
kato cqlo neinoto izluchvane ... ne moga da q delq anatomichno na gurdi , kraka , dupe , pogled , zubi , bradichka , ochi , ushi ...
Yupeeee !
az pyk pyrvoto ne6to koeto vijdam u edno momi4e e zadnika ako e hubav staa
makar che sum momiche strastta sa mi jenskite dupeta..ako vidq nqkoe qko otkacham...za tfa priqtelq mi mn chesto me revnuva i kato kaja che izlizam s priqtelki iiiiii otkacha![]()
![]()
![]()
не не го гледа.. на секи мъж му сваля гащите да види дали ше и ареса..Първоначално написано от `Death`Whore`
иначе дупенцето и личицето![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Talia , bradi4ka , pogled , ysmivka![]()