.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    diana'''
    Guest

hey,kakvo si misli6 4e...

istoriqta e slednata-edno mom4e me haresva6e mnogo,no az nego-ne; iskah da budem prosto priqteli. Dnes go vidqh,a ne se bqhme vijdali okolo 6 meseca i vtoroto mu izre4enie be6e-imam si gadje ot 3 meseca. WTF ta az go pitah kak e?,a toi mi kazva 4e si imal gadje ot neznam si kolko vreme... ta, spored vas toi kompleksar li e,tupanar li e ili kakvo?
    btw. mnoy bih se zaradvala ako kajete 4e e TUP!!!!!!

честно казано тия въпроси по скоро прилягат на тебе да бъдат зададени.Какво ти пречи момчето да си има връзка.Трябва да е тъп че те е оставил и си е намерил по добра от теб ли ? май теб това те дразни.. ами да си мислила на времето
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

diana'''
    Guest
    haha ne me drazni,za6toto az si imam gadje ot 1 godina. ako haresvah tozi,koito sega si ima gadje 6tqh da sum s nego,ne misli6 li? drazni me tova 4e slad 6 meseca, prez koito ne sme se vijdali toi mi otgovarq"imam si gadje" na vuprosa"kak si?"

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    казал ти е,че се чувства перфектно..

Цитирай Първоначално написано от diana'''
    haha ne me drazni,za6toto az si imam gadje ot 1 godina. ako haresvah tozi,koito sega si ima gadje 6tqh da sum s nego,ne misli6 li? drazni me tova 4e slad 6 meseca, prez koito ne sme se vijdali toi mi otgovarq"imam si gadje" na vuprosa"kak si?"
    не мисля че ако го харесваше на всяка цена щеше да си с него.Да не си от онези госпожички където си мислят че всичко може да е за тях само да си го поискат?Е не става така.
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

Съгласна съм с предните два поста.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Знам че това не те радва,но според мен той не е тъпанар,нито комплексар...просто е искал да те накара да ревнуваш с тези думи

Мега фен Аватара на iiirish
    може би това е била защитна реакция. опитал се е да ти докаже, че вече не изпитва нищо към теб. но пък възможно е да не е искал да разбереш, че още мисли за теб и по този начин да се предпази. не мисли веднага, че е комплексар[/b]

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Za_Neq
    не мисля че ако го харесваше на всяка цена щеше да си с него.Да не си от онези госпожички където си мислят че всичко може да е за тях само да си го поискат?Е не става така.
    ти съмняваш ли се..?

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    ти съмняваш ли се..?
    хах явно сме на едно мнение

diana'''
    Guest
    ne,ne sum ot tezi gospoji4ki. a moje bi sum..... kakto iskaite go priemaite;vie ne me poznavate.....Mislq 4e kogato haresva6 nqkoi i toi teb trqbva da ste zaedno. kazah 4e si imam friend ot 1 godina,NO mnogo se izdraznih kogato mi otgovori taka na vuprosa,izpitah use6taneto 4e samo tova e 4akal da mi kaje,be6e ozloben,posle otidohme na kafe, a toi dori ne govori s men, mul4e6e....dori ne me pogledna. Qdosah se za6toto znaeh kolko sa silni 4uvstvata mu, no ne sum predpolagala 4e moje da me namrazi tolkova,samo za6toto az ne mu otgovarqh po su6tiq na4in; mu4no mi e,no kakvo moga da storq ve4e....?

Голям фен
    Град

Re: hey,kakvo si misli6 4e...

istoriqta e slednata-edno mom4e me haresva6e mnogo,no az nego-ne; iskah da budem prosto priqteli. Dnes go vidqh,a ne se bqhme vijdali okolo 6 meseca i vtoroto mu izre4enie be6e-imam si gadje ot 3 meseca. WTF ta az go pitah kak e?,a toi mi kazva 4e si imal gadje ot neznam si kolko vreme... ta, spored vas toi kompleksar li e,tupanar li e ili kakvo?
    btw. mnoy bih se zaradvala ako kajete 4e e TUP!!!!!!
    ам...искаш да сте приятели и затова не сте се виждали 6 месеца....малеее
    ае ако питаш мен,гледай си авера и не се занимавай с момчето,не то е виновно за състоянието ти в момента..неможе всички момчета да се въртят около теб...
    Той не е тъп,нито комплексар..дошъл му е акъла в главата

Голям фен
    Град
    ne,ne sum ot tezi gospoji4ki. a moje bi sum..... kakto iskaite go priemaite;vie ne me poznavate.....
    тогава защо се обръщаш към нас..ние и него не познаваме...

ами ето .. според мен ти си свикнала винаги да ти обръщат внимание и сега когато някое момче преди е тичало по тебе а сега вече изобщо не го интересуваш се дразниш.

Guest
    kakvo iska6 da kaje6,pi6e6 v temi,koito sa gi pisali tvoi poznati?

Guest
    Според мен той просто е влюбен в приятелката си, няма нищо общо с отношението му към теб. Особено ако след това ти е разказал нещо за нея..

Guest
    ами ето .. според мен ти си свикнала винаги да ти обръщат внимание и сега когато някое момче преди е тичало по тебе а сега вече изобщо не го интересуваш се дразниш.
    ne se draznq 4e ne mi obru6ta vnimanie! draznq se ot tova 4e se durji zle; grubo dori.

diana'''
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Според мен той просто е влюбен в приятелката си, няма нищо общо с отношението му към теб. Особено ако след това ти е разказал нещо за нея..
    toi ne mi razkaza za neq. na ? "kak si?" mi otgovori"imam si gadje"

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    I ti neznaesh kvo iskash mai,a?momcheto ti e kazalo taka moje bi zashtoto e iskalo da razberesh che vapreki che si go otblasnala toi si e nameril momiche i se chustva shtastliv!
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

diana'''
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gery_to
    I ti neznaesh kvo iskash mai,a?momcheto ti e kazalo taka moje bi zashtoto e iskalo da razberesh che vapreki che si go otblasnala toi si e nameril momiche i se chustva shtastliv!
    moje bi taka e bilo,no tova ne obqsnqva povedenieto mu(grubo) i me navejda ne misulta 4e e kompleksar! za6toto ako e 6tastliv nqma nujda da mi go kazva....

а може би преди ти си го наранила.. и сега той си го връща по някакъв начин.. и ако е така явно успява.

diana'''
    Guest
    а може би преди ти си го наранила.. и сега той си го връща по някакъв начин.. и ако е така явно успява.
    za6to misli6 4e uspqva-za6toto sum razdraznena? emi-da uspqva,no kakvo ot tova? po-dobre li mu stava sega? ako-da,qvno e kompleksar.

офф и кое го прави компексар това че вече не ти обвъща внимание и не тича след теб?както вече казаха не може всички само теб да гледат.. айде сега го остави на мира и си гледай гаджето

Guest
    офф и кое го прави компексар това че вече не ти обвъща внимание и не тича след теб?както вече казаха не може всички само теб да гледат.. айде сега го остави на мира и си гледай гаджето
    abe ne razbira6 ni6to! az 4e 6te go ostavq na mira-tuka ne se sumnqvai. stava vupros 4e povedenieto mu ne e normalno;offfffff tujno mi e; ve4e nqma zna4enie-koi kakvo e iskal,gadno mi e i mi se reveeee(((

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    може би това е била защитна реакция. опитал се е да ти докаже, че вече не изпитва нищо към теб. но пък възможно е да не е искал да разбереш, че още мисли за теб и по този начин да се предпази. не мисли веднага, че е комплексар[/b]
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си