.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 111

BIhte li pravili troika ?

Abe iskam da pitam momi4etata , bihte li u4astvali v 3ka s gajeto si i negov priqtel ! [

Град
    na zemqta!
    ne!opredeleno!

oh takava troika ne bih probvala ama neznam zashto me blazni misulta za gajeto mi i oshte edno momiche

дааа бих пробвала и с две момчета и с две момичета
    аз обичам новаторството
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Padam si po izvra6tenite ne6ta, no za tova bih si pomislila seriozno...puk i zavisi ot 4oveka No mislq, 4e ne bih go napravila, nqkak si pod dostoinstvoto mi e...
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Варна
    В тройка съм участвала досега само веднъж и бих искала пак да опитам, но не и ако някой от участниците ми е гадже.
    Приятеля си не искам да го деля с никой или пък да виждам как той е с още някоя освен с мен.
    Някак, ако имам чувства към някой от участниците ще ми е кофти...
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ne si padam po tiq raboti
    : AMG Corporation ::

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Padam si po izvra6tenite ne6ta, no za tova bih si pomislila seriozno...puk i zavisi ot 4oveka No mislq, 4e ne bih go napravila, nqkak si pod dostoinstvoto mi e...

Guest
    Bih pravila 3ka DA navita sum po sqko vreme...2 momcheta i az ili az 1 momiche i 1 momche..... no s gajeto mi nqma e qko....ne si go davam!

kiretooo
    Guest
    kwi 3ki ve,tva e stara rabota,masovi orgii trqbva da ima s po 5-6 choveka,fashtash bashtati i otivate v nqkoi bardak,i si gledate semeinite belezi.

Iaz sym navit da narpavq troika samoche ako se razdelim s segashnoto m gadje inache s neqi oshte nqkoi neshta

Ако не си ангажиран може, но иначе не! Аз гаджето с друг нямам намерение да го деля.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    В тройка съм участвала досега само веднъж и бих искала пак да опитам, но не и ако някой от участниците ми е гадже.
    Приятеля си не искам да го деля с никой или пък да виждам как той е с още някоя освен с мен.
    Някак, ако имам чувства към някой от участниците ще ми е кофти...
    Добре де, защо аз не съм попадал на такава жена а все на някакви надувки, които си мислят, че са хванали Мойсей за шлифера.
    Kittito i tq .... оле имало и жени, които не мислят като масата Радвате ме
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Guest
    mm az ne mislq che troikata e neshto losho.... no ne i s priqtelq mi...ne go delq s nikoi! inache s dvama drugi ..zashto ne

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

bih:") i ne samo s gajeto mi i negof fr... sas 2 mom4eta ne 4ak tolkova kolkoto sus o6te edno momi4e i edno mom4e...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    NE!

Аз
    Guest
    Ха-ха-ха ! А бе ДЕЦА,нещо много сте напреднали вие в секса,а? какви 3-ки ви "гонят"? Вземете помислете малко за 3-ките в даскалото,пък после обръщайте внимание на сексуалните си извращения.Леле...направо нямам думи.Ама как убедително пишете значи.Чудя се да ви се смея ли,или да ви съжалявам.Честно казано жал ми е за вас.Вие знаете ли нещо друго освен да парадирате със секс?Замисляли ли сте какво искате от този живот? Имате ли въобще малко мозъче в главите си?Съгласни сте да правите 3-ки,пък гаджетата "не си ги давате".Хи-хи-хи - за какви гаджета говорите? Разбирате ли какво е да имаш истински отношения с някого от другия пол?Или дори с останалите себеподобни? Още не знаете на кой свят живеете,а сте тръгнали да се доказвате в секса.Така като чета какво пишете и имам чувството,че никога няма да разберете какво е ИСТИНСКОТО удоволствие от секса.Има разлика от тези животински нужди,които се стремите да задоволявате.А повечето от вас дори не знаят защо са започнали да водят полов живот.Нямате ли си родители?Няма ли кой да ви възпита?Какви семейства ще имате след време? Или цял живот ще живеете като недорасли? Като ви чета простотиите във форума и се плаша.Някои ще ме попитат "Защо четеш",ами...все се надявам,че има и свястни хора.да,има ги.За щастие наистина ги има,но масово се правите на "голямата работа" и се чудите по какъв начин да се самоизтъкнете. Имате ли си ценностна система? Съжалявам,че обиждам някои към които не се отнасят тези думи.Не знам дори защо пиша това,ама дразня се.Като видя в дискотеката някоя пикла на 13-14 години да се облича като "магистралка",да пуши цигара след цигара,да говори,като че ли е расла в бардак...Или пък да мине през мен като тайфун и да ми каже "Не се бутай,МА" Откъде го имате това самочувствие?То е хубаво да цените и да уважавате себе си,ама ако имаше за какво.не ми се мисли какво ще стане с такова момиче когато стане на 20.
    Айде стига толкова,че коя съм аз да ви критикувам.А и едва ли някой ще ме чуе.

Фен
    Град
    У дома:)
    Твърдо нйе!
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Az bih, ama s 2 momicheta.
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

определено не
    живеи днес защото утре може и да не доиде

Голям фен
    Град
    sf

Ne sum sigurna,4e...

Ponqkoga,kogato hormonite me udarqt sum nepredskazuema,ama za tolkova seriozno ne6to opredeleno bih se zamislila.Kato ideq me kefi,i to mnogo,oba4e za praktika...Mai bih se navila,no samo ako se mapiq,a tova nqma da se slu4i.Ako mi se napravi podobno predlojenie NZ kak 6te raegiram i kakuv 6te bude otgovorami.Kakto ve4e kazah az sum nepredskazuema!

da be qko e s dvama picha i edna pichka,shto ne no ne znam dali bih se saglasila na podobno neshto..az sam si po po-standartnite neshta,razni drygi malko me plashat chestno kazano

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    bih pravila s 2 mom4eta , no ne ako sa mi gadjeta .... tupo 6te se 4uvstvam sled tova ...

tanoto momi4e
    Guest

az sa6to prbvah

[Da az s6to probvah troika s mnogo blizka priqtelka i 1 priqtel. Prez jivota si ne bqh izpitvala takova udovolstvie, no be6e vajno tova, 4e bqh s momi4e koeto mi e blizko. Tova si e 1 ot 4istite udovolstviq v jivota i bih probvala pak s golqmo jelanie, no mnogo e vajno 2roto mimi4e, a i majat trqbva da e opiten za da moje da balansira ne6tata po ravno i s dvete.....{}

s udovostvie samo da uspeem da naviem tretata strana s nepoznat chovek vse oshte ne, no koi znae sled vreme
    I'm not the one who's so far away
    When I feel the snake bite enter my veins
    Never did I wanna be here again
    And I don't remember why I came.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си