.

Виж резултатите на анкетата: да ги питам ли ?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 62,79%
  • не

16 37,21%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

дали ще искат ?

здравеите. аз съм на 15 години(момиче съм) и имам малък проблем.значи имам си гадже който много обичам.но си имам и друго гадже и при тфа тя е момиче,с нея също много се обичаме.никой от двамата не знае за съществуването на другия.... обаче мен открай време ми се върти в главата идеята да си направим тройка обаче не знам дали те ще се навият....а ако ги попитам и те съотвтно разберат за другия човек и откажат ще стане голям проблем шот в плевен много бързо се разчува всичко и ще почнат едни подигравкии не искам да ги загубя....пък и аз не съм безизвсетна почти всички знаят диана от вазов..... и много се съмнявам някой да чете в тоя форум от плн..... та моля помогнете ми според вс ко треа да направя

Guest

Re: дали ще искат ?

Цитирай Първоначално написано от Foxy ^_^
    здравеите. аз съм на 15 години(момиче съм) и имам малък проблем.значи имам си гадже който много обичам.но си имам и друго гадже и при тфа тя е момиче,с нея също много се обичаме.никой от двамата не знае за съществуването на другия.... обаче мен открай време ми се върти в главата идеята да си направим тройка обаче не знам дали те ще се навият....а ако ги попитам и те съотвтно разберат за другия човек и откажат ще стане голям проблем шот в плевен много бързо се разчува всичко и ще почнат едни подигравкии не искам да ги загубя....пък и аз не съм безизвсетна почти всички знаят диана от вазов..... и много се съмнявам някой да чете в тоя форум от плн..... та моля помогнете ми според вс ко треа да направя
    pitai gi ve mom4eto 100% 6i sa navie momi4eto 6i go ubedite i 6i sa prasnete i si4ko 6 ie ok

Град
    Чикого
    Тройка на 15 годишна вързаст.... Малиииииии.
    Колкото по темата по добре недей кри нищо да няма кофти ситуации.
    Да Кажеш на баща си че очичките са ти като на пощалйона !

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ооо момчето 1000% ше се навие
    Ама ако аз имах гадже като тебе (би) и не ми беше казала щях да ти счупа кокалите

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на koalka
    Да бе много ги обичаш!!!И двете.Поредният тийнейджър използващ тази дума все едно казва здрасти. Ако обичаше истински поне едната нямаше да я лъжеш,но не ти лъжеш и двете.Слез на земята.

e мерси.начи за ся всички ми казвате да им кажа но не е толкова просто.... ако някой има още някфо мнение моля да сподели

Леле ба аз съм от Плевен ама как не те знам дианче от вазов като целия град те знае
    "КаК МоЖе ЧоВеК Да иЗПРаВи ТоВа, КоеТо СаМ БоГ е НаПРаВиЛ иЗКРиВеНо?"

и аз съм от Плевен, ама не я знам.
    Баце, я кажи нещо интересно за нея, та да не съм толкова назад с материала

Град
    Градската,Плевен
    ба и аз съм от плн и тая май я познавам..... супер противна пикла....
    Кампания "Слушането на чалга ви превръща в шибан идиот" присъединете се към нас!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    tva e nekva neina "priatelka" deto iska da q nabuta 100 %

Yupeeee !

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

izvratenooooooooooo i to mnogoooooooooo
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Това са пълни глупости.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Давай смело! Питай ги. Ама не по отделно. Първо ги запознай... вижте се примерно на кафе некъде, така наблюдавай дали си допадат двамата и ако видиш, че всичко е на 6... действаш

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Да бе много ги обичаш!!!И двете.Поредният тийнейджър използващ тази дума все едно казва здрасти. Ако обичаше истински поне едната нямаше да я лъжеш,но не ти лъжеш и двете.Слез на земята.

Guest
    mom4eto ste se saglasi,no momi4eto ima opasnost spored men da ti se obdi i razsardi,zatova nai dobre ostani samo s ediniq ot dvamata .ne im predlagai troika v nikoi slu4ai

Мега фен
    хаххахахhahahhahahhaHAHHAHHAHAH! ТЯ ОБИЧАЛА! ХАХАХХАХХАХАХХАХАХХАХХАХА ХХАХАХХАХА!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    e ta obicha ta !
    tova momiche ima golqmo surce !

Yupeeee !

offtopic: TEMATA KURTI!!!

Mom4eto 6te se navie 100% za tva nqma6 qdove, obedi momi4eto, nai-dobre da govori6 s 2mata ednovremenno, vervai mi ako stane 6te vi e super gotino no ako ne stane 6te stane mnogo konfuzno

Супер фен
    Град
    sofiq
    lele nakade otiva toq svqt ve4e!i a zmislq 4 ee nqkoq 'priqtelka' deto zavijda za6toto edva li nqkoe razumno momi4 e6te si napi6e grada i kak i vikat osobeno po takava tema!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

dam prav si savsem taka si e.Ako se pravi6 na mn diskretna nqma6e da kaje6 koq si 6to si ot de si?Oba4e momi4e na 15 godini da hodi s momi4e i s mom4e ednovremeno "mnogo da gi obi4a" da iska da pravqt troika.Abe momi4e mn bogata fantaziq ima6 ama ne na men tiq az ne padam ot Mars
    .Life goes on :P

Душко,не се излагай!
    Всички ти викат "кажи на момчето,то ще се навие" и пр.Ама и то горкото има чувства,като всички нас.А и защо лъжеш момичето?Те момчетата се правят на "кой съм аз" ама всъщност са много "по-крехки" от моничетата/момчета не се обиждайте/
    Според мен и двамата няма да се навият за тройка.Тва е като отношението на момчетата към големите гърди - всички ахват при вида на "големи",ама в леглото предпочитат малки.
    това е моето мнение,ти прави както сметнеш за добре!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest

JartierkAtA

Proveri i pitai i dvamata. Spored men biha se navili

na 15 godinki .....nakude utivame ei
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka, taka, 4e neka se radvam 4e me boli!!!

Ne sum 100 dolarova banknota da se haresam na vsi4ki!

Катя
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Zlat4eto
    Направо,на 5 и да иска тройка и многооо да ги обича,сигурноо.Тва е супер тъпо.Се едно аз ся да навивам гаджето ми
    да правим тройка,ма знам че той няма да се съгласи,щот ме иска само за себе си и иска да сме само двамата

Катя
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Катя
    Цитирай Първоначално написано от Zlat4eto
    Направо,на 5 и да иска тройка и многооо да ги обича,сигурноо.Тва е супер тъпо.Се едно аз ся да навивам гаджето ми
    да правим тройка,ма знам че той няма да се съгласи,щот ме иска само за себе си и иска да сме само двамата
    на 15 де,е,то където е 5,там е и 15,все абсурдно звучи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си