Цитирай Първоначално написано от Foxy ^_^
здравеите. аз съм на 15 години(момиче съм) и имам малък проблем.значи имам си гадже който много обичам.но си имам и друго гадже и при тфа тя е момиче,с нея също много се обичаме.никой от двамата не знае за съществуването на другия.... обаче мен открай време ми се върти в главата идеята да си направим тройка обаче не знам дали те ще се навият....а ако ги попитам и те съотвтно разберат за другия човек и откажат ще стане голям проблем шот в плевен много бързо се разчува всичко и ще почнат едни подигравкии не искам да ги загубя....пък и аз не съм безизвсетна почти всички знаят диана от вазов..... и много се съмнявам някой да чете в тоя форум от плн..... та моля помогнете ми според вс ко треа да направя
Душко,не се излагай!
Всички ти викат "кажи на момчето,то ще се навие" и пр.Ама и то горкото има чувства,като всички нас.А и защо лъжеш момичето?Те момчетата се правят на "кой съм аз" ама всъщност са много "по-крехки" от моничетата/момчета не се обиждайте/
Според мен и двамата няма да се навият за тройка.Тва е като отношението на момчетата към големите гърди - всички ахват при вида на "големи",ама в леглото предпочитат малки.
това е моето мнение,ти прави както сметнеш за добре!